Servery

Arconix.eu

Průměrné hodnocení

4.0/5

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

adamko,

6.5.2021

Na serveru jsem dostal ban neprávem. Místo toho, aby to vyřešili nebo mi alespoň předložili důkaz, tak si prý mám koupit unban za 750 kč. To si radši koupím nový Minecraft než unban na serveru, kterej si zase najde důvod mě zabanovat, protože by věděl že si unban koupím znovu. Navíc na žádosti o unban na jejich stránkách nikdo neodpovídá, tak k čemu jsou? Lituju těch hodin co jsem na serveru strávil protože za to vůbec nestojí.

Odpověď od Arconix.eu

Ahoj, Ban si určitě neprávem nedostal, nevím ani tvůj nick abych se na to blíže mohl podívat, většina hráčů na serveru dělá bordel a poté dostanou ban, poté tvrdí, že mají ban neprávem, náš server hráčům vyhrazuje právo na 1 unban zdarma (Pokud nemá závažnější prohřešky v banlistu, nebo ban který dostal není závažnější) Takže tvůj případ tohle nejspíše není a udělal jsi něco závažnějšího nebo jsi unban již v minulosti dostal, placený unban poté nabízíme jelikož tu ta možnost je, tímto je z naší dobré vůle vůbec umožněno aby si hráči koupili unban, když my ho neudělíme, cena unbanu je vyšší, aby si hráči uvědomili hodnotu peněz a přestali tímto porušovat pravidla, nevidím tedy z naší strany nějaké pochybení.

Marty420,

1.5.2021

TADY PROSTĚ HRÁT NECHCEŠ. Neskutečně PAY2WIN praktiky, kde namísto novinek pořád přidávají nějaký chesty za $$$ hlavně aby byly prachy. Vybírají peníze na nějaký creative housing, ale ten pořád za těch pár měsíců nepřišel. Dřív tam měli nový survival, ale už to je víc jak půl roku a pořád nic. Navíc ještě strávím několik hodin hledáním místa v totálně zničené přírodě pak si postavím dům a co se stane? Přes resku se ke mně portne hacker bez ránu a jetpacku si lítá v klidu okolo a všude kolem residence to zničí tntčkami a nebo explosive pickaxem. Je smutné že na takovém serveru není ani funkční anticheat protože běžné potkávám hackery každou chvíli. Možná to bude tím, že zaplatili, tak je nebanují.

Odpověď od Arconix.eu

Ahoj, novinky stále přidáváme, akorát nyní vyvíjíme server který je na dlouhé vyvíjení a ne na pár hodin či dní, hráči novinky aktuálně nevidí, jelikož právě děláme na serverech jiných, stačí se podívat na náš discord do sneakpeaků co se týče toho creative housingu, nedokážeš si ani představit kolik takový plugin, který vytváří servery na dedikovaném serveru vůbec stojí a jak je to komplikované, všechno bude ale není vše hned, hráči si většinou myslí, že lusknutím prstu máme vše hned hotové, ale není to tak a už vůbec to není tak jednoduché jak si nejspíš myslíš, nový survival se spustil, ale aktuálně se na něm nepracuje, všechno má svůj čas, co se týče recenze na přírodu rozumím že se ti nelíbí, že je někde něco rozgriefovaného ale toto nemáme jak ovlivnit, leda častými wipy což celkově CZ/SK komunita nemá ráda, věř mi že kdyby jsme měli větší možnosti určitě je děláme, ale wipem akorát servery ztrácí hráče a to opravdu nechceme, co se týče tvého názoru že jsme Pay2Win, nic co store obsahuje pay2win není. Pay2Win znamená, že by jsme museli prodávat něco co normálně nezískáš než zakoupením, všechny věci které tam jsou lze normálně hraním získat, store slouží jako příspěvek na rozvoj serveru my z toho opravdu nic netěžíme, co se týče limitek na to nejspíše narážíš že je pay2win, ale reálně není všechny enchanty které na itemech jsou, lze získat RGB barvy na itemy už ne, to ti ale nepomáhá k výhře tedy "Pay2Win", pokud používáš tento výraz tak si nejdříve prosím ověř co to vůbec znamená, než budeš negativně někoho hodnotit, pěkný den.

janko2301,

20.4.2021

na rovinu jeden z nejlepších MC server co jsem zatím hrál zatím jsem si koupil veci v hodnote par stovek ale chci kupovat vice tento server ma potencial a ne neni mi 12 je mi 17 takze blby poznamky si nechte dekuji :D

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme moc, snažíme se server posouvat dále ❤️

ZlomenyMesicLOL,

5.4.2021

Server je docela vpohodě, má kvalitní survival a oneblock, zabavné minihry atd., občas se sice napojí toxic kidi co spamujou a pak píšou záporný recenze kvůli tomu že dostali mute ale jinak doporučuji ( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ )

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme za recenzi, právě servery dostávají převážně špatné recenze od lidí, kteří dostali ban, proto pokud recenze není objektivní tak jí nebereme vpotaz.

Gligaros,

4.4.2021

Doporučuji vyhnout se tomuhle serveru velkým obloukem! Na houby nastavený server, co chvilku se laguje, co chvilku se mažou všechny entity, kradou se tam resky, co se týče adminů tak jsou tak trochu neschopní. Kámoše co použil anatomickou část těla v chatu tak jak se oficiálně jmenuje a ne vulgarismus dostal ban. Kdežto děcko co tam spamovalo vulgarismy ignorovali.. Jediné co je na nich pozitivní je, že pomůžou když je jim povýšíte ego, toť vše. Co se týče komunity těžko říct... Uděláte líp když si zahrajete singleplayer než hrát na tomhle serveru, jestli se to dá vůbec považovat za server. Ani to nevylepšuje nenasytná kapsa majitele. Už zbývá jen prodávat gamemode, banovat a nutit nákup unbanu za 5 stovek. Tohle je důvod, proč má Mojang eulu, která tohle zakazuje a servery tohohle typu blokuje.

Odpověď od Arconix.eu

Zdravím, nevím kde jsi získal tento dojem, každopádně děláme co můžeme aktuálně co se týče nastavení serveru, nevím co se ti kde lagovalo ale nejspíše to nebude úplně serverem ale tvým internetem, co se týče serveru ten je maximálně nastavený jak to jen jde, entity se mažou z důvodu toho, že 1.16 je dost nestabilní verze co se týče mobů, pokud by nedocházelo k jejim mazání server by poté lagoval, pokud se ti něco nelíbilo, mohl jsi to přímo s majitelem řešit, každopádně nic jsi s námi neřešil, je jednoduché v dnešní době napsat špatnou recenzi na základě nepodložených informací.. Jenže tato recenze se tímto stává neprávoplatná, co se týče prodejů na našem serveru zde máš pouze ranky,limitované edice a nějaké drobnosti na survival nic víc, dále co se týče toho, že jsme ignorovali nemůžeš posoudit jelikož náš ban systém je pro hráče "Mutnutý" Když někdo dostane warn nebo mute či ban hráči se to neukáže.

kropi37,

4.4.2021

Tomuto serveru musím dát 5/5 protože je zde ochotný ateam a dobré minihry. SURVIVAL ZDE HRAJI SKORO KAŽDÝ DEN A JSEM VELICE SPOKOJEN

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme kropi za recenzi, vážíme si jí ❤️

Crepper99,

2.4.2021

Tak jak bych začal, na Arconixu, už jsem rok. Rok plný zábavy jak s hráči tak i s Admin Teamem. Arconix je jeden ze serverů, kde se nudit nejde. Jelikož je tu spousta miniher a survivalů, které jsou propracované a jde vidět, že byly vytvořeny od srdíčka, což se cení.

Měl jsem také možnost, spravovat jejich Discord, i když jsem udělal chybu a vykopli mě, tak jsem nepřestal hrát, dal jsem si jen pauzu.

Také vidím recenze, že server je Pay2Win, což není pravda, Ranky dostanete z boxů nebo můžete koupit od hráčů. Perky můžete též dostat boxů. Takže server není Pay2Win.

Admin Team je tu skvělý, laskavý i ochotný. I když odešli někteří členi, tak se vždy objevili jiní a též skvělí.
__
✔️ Propracovaný server, kterej je dělanej od srdíčka
✔️ Rychlé opravení bugů
✔️ Skvělý Admin Team
✔️ Skvělá komunita, která se neustále rozrůstá
❌ Málo členů v Admin Teamu, ale bohužel ne každý na to má
❌ Bral bych i ranky Zkušební Mod, Helper, až pak Mod, Helper. Jelikož není moc dobré nastoupit do rozjetého vlaku, ale pěkně nastoupit v stanici a až pak se rozjet.

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme za pěkně zpracovanou recenzi, rank moderátor je jakoby zkušební helper u nás, moderátor nemá přístup k žádným příkazům pouze legendy+, pomáhá hráčům na čemž není moc co zkazit, pokud se osvědčí dostane helpera, naopak pokud se neosvědčí je vyhozen, myslím si že takto je to v pořádku a beru tedy na vědomí na co se do budoucna zaměřovat pokud-li to bude potřeba, děkujeme ❤️

BattingMonkey94,

2.4.2021

arconix je zatím nejlepší server co znám je tu aktivní a příjemný a-team vždycky rádi pomůžou pořád mám co dělat pořád přidávají nové minihry od října : adventure survival, planetky, prison2, za chvilku skyblock pirate, a chystá se creative housing

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme za recenzi ❤️

ImSam_NoLifer,

2.4.2021

Tenhle server mě neustále překvapuje, stále tu jsou nový updaty a mnoho dalšího. Už tu hraju skoro 10 měsíců, a server mě nepřestal bavit. :) Furt mám co dělat na funsurvivalu, a když už tak tu jsou další minihry kde mohu začít. :P Nikdy jsem na jiných serverech nestrávil 1000+ hodin (1300 hodin), jenom na arconixu. t;3 Server dostává za mě 5 hvězdiček z 5. :)

Odpověď od Arconix.eu

Jsme rádi, že se ti u nás líbí, určitě děláme vše pro to aby u nás hráč strávil co nejvíce hodin proto furt vydáváme něco nového aby hráči měli stále co dělat. ❤️

Tr0mas,

2.4.2021

Server Arconix mám moc rád. Tryhardím tam každý den a je tam pořád kupa zábavy. Když mne zrovna nebaví survival, funsurvival a takovéto servery, tak si mohu zajít na nějaké to pvpéčko. 5 hvězdiček za to, že ten server je dokonalý. Jen tak dále.

Odpověď od Arconix.eu

Jsme rádi, že tě náš server baví, určitě se budeme dále zlepšovat, děkujeme moc ❤️

Lubosbobo77,

2.4.2021

ja jsem na serveru spokojen, hraju sice asi jenom funsurvival, občas si s kamarády zahraju ale i např. getdown, jediné mínus je to, že kokrétně na funsurvivalu ničí komunitu jeden hráč, a to tokot147

Odpověď od Arconix.eu

Ahoj, toto jsme již určitě řešili na discordu, budeme potřebovat nějaký důkaz toho, že vám tokot znepříjemňuje hraní, bohužel i přes to, že hlasujete s hráči že vám komunitu kazí nemůžeme nic udělat.. Hlasy mohou být domluvené a bez důkazů na serveru nebanujeme, děkujeme za kladnou recenzi a pochopení.

borec1951,

2.4.2021

Ahoj, já jsem ze serverem vrcholně spokojený. Je tu vanilla i módované survivaly, pvp minyhry ( sice bedwars jsou hypixel co jsem je naposledy hrál) server se mi neseká. Je tu dobrá koumunita loby hezké. A-team je dobrý když máte problém tak vám poradí. Sice nejsou minyhry originální ale je to jedno. Od té doby co jsem na server přišel tak se hranost serveru už několikrát znásobila. Server mě za ty měsíce ještě ani jednou neomrzel. Krásný server. Dávám serveru 4,5/5

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme za kladnou recenzi, co se týče Bedwarsu, tento plugin je udělaný autorem na styl hypixelu, každý spíše vyhledává tento typ bedwarsu, proto je tento i u nás.

LaunchPad,

2.4.2021

Ahoj, už na arconixu hraji 9 měsíců a furt neomrzelo, je tam mnoho miniher které jsou na úrovni nejlepších serverů + nové minihry se furt přidávají. Majitel který je milý a skvělý určitě udělal dobře že zkusil si udělat svůj minecraft server. Určitě taky musím poděkovat všem členům Admin-Teamu včetně těch co tam byly ale už odešli. Taky mnoho díky za nejhranější minihru na arconixu survival, furt se tam něco přidává a je to super. Určitě ještě stačí chvilka a server arconix by byl nejhranější survival server. Určitě k tomu patří také skvělej discord server, dá se na něm užít spousta zábavy a aktivní admin team. I když si někdo myslí něco špatného o arconixu a napíší co zlepšít, určitě si to majitel ReformedHooper vezme a zlepší, na discordu přes 3000 členů na server denně přes 300 lidí, a survival nejhranější tak cca 150-170 lidí večer, určitě nahnalo spousta lidí free vip+ na 7 dní, určitě bych nějakou akci takovou udělal ještě někdy, né že nemám dostatečný rank, ale určitě by to přineslo další lidi. Určitě se mi líbí server a určitě ho někdy podpořím. Určitě taky musím poděkovat za skvělej shop který je store.arconix.eu Líbí se mi vzhled + jsou tam ceny mnohokrát třeba až 50%. Určitě věřím že tento server to dotáhne daleko společně se jménem Arconix.eu. I vzhledem když se podíváte poprvé né na server ale na recenze tak si neřekněte : To bude špatnej server má špatné třeba 3 recenze. Ne ne, první si ho zkuste a posuďte sami. I když se někomu něco nelíbí na serveru a říkají že není originální, první si zkuste třeba minihry Planetky či skyblockPirate či survivalDungeon, určitě každý si zkusím a ohodnotím. Určitě poděkovat znovu admin-teamu za hned rychlou odpověď. A nezapomenout nahodit +rep t;člen admin teamu> t;důvod> na discordu ;). Díky, LaunchPad

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme ti za recenzi Launchpade ❤️

Stejsky,

2.4.2021

Za mě je to skvělý server, je zde spoustu možností jak si užít zábavu. Jsou tu různé skvělé minihry a různé survivaly. je zde také skvělí A-team který se o server stará každou chvíli a je stále aktivní což je velké plus. A-team také server každou chvílí zlepšuje ať už to je opravování bugu nebo vytváření nových miniher. A-team na tomto serveru má u mě veliký respekt hlavné za to že se o server tak skvěle a aktivně starají a že ho vytvořili.

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme za kladnou recenzi ❤️

RybakVonTar,

2.4.2021

Myslím že je to jeden z nejlepších survival serverů, protože je zde na výběr mnoho možností miniher, survivalu např. Vanila, Slimefun, nebo klasický s pár pluginy. Je zde i anarchy což se může hodit, hraji tam už dlouho a myslím že je to poměrně dobrý server. Zatím mám zkušenosti pouze se survivalem ale určitě zkusím i ostatní obsah serveru.

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme za kladnou recenzi ❤️

Kura_2_0,

2.4.2021

Ahoj čítal som tu komentare a chce sa tiež zapojiť do debaty hrám tu už Mesiac a dúfam že to tiež niako prispejem takže za 1. Pay To Win. Veľa ludí tu hovorí že že zaplať a máš všetko. Avšak tak to není server není Pay To Win keby že je Pay To Win tak by som teraz na tom serveri asi nebol lebo nemám money ale to není podstatné podstatné je to že keď prispeješ na server hocijak tak máš určité výhody napr. Legend+ rank má Vanish a tak ale tento rank môže získať hocikto pretože môže získať Rank Voucher (VIP,VIP+,ELITE,LEGEND,LEGEND+) a ten môže získať z megaboxu alebo si ho kúpiť od niekoho a má ten rank s toho voucheru na mesiac čož je mega dobré ale t není o rankoch napr. fly majú tiež iba ranky (/fly) ale tiež sú tu fly vouchery ktoré je veľmi lahké získať a tak proste všetko čo si môžete kúpiť v arconix store môžte aj získať ako hráč 2. Že vraj naplnenie peňaženky. Videl som tu že tu niekdo napísal že "za účelom naplnenia peňaženky) Majiteľa osobne nepoznám ale keby ten čo písal o tej peňaženke bol aj na Arconix discorde tak by si všimol že su tam giveaway v plnom prúde a výhri su tam ako origo minecraft a mnoho dalšieho a sám Majiteľ mesačne do toho serveru veľké peniaze pretože servery su drahé obzvlášť keď je tento server pomerne veľký 3. "Kopírovanie Trenendu". Tento server má spoločné veci ako trenend ale trenend tiež zniekadial musel sa inšpirovať no nemám pravdu? Navyše Arconix má viac vecí,zábavy,special prvkov ako Trenend a ďaleko prepracovanejší survival či Skyblock a iné a plus ešte sa tu hovorilo že není ničím originálny to tiež vyvrátim je originálny len ešte není ta vec na arconixe dostupná ale táto vec ktorá tam vyjde je určite originálka a SPOILER! (Sú tam piráti hehe) čiže tak 4. A-Team. A team je na serveri aktívny skoro furt vždycky keď som prišiel n arconix tak vždycky tam bol niekdo z A teamu najviac teraz stretávam móda Sovu čiže aj jeho/ju zdravím :D a celkovo A Team je aktívny tak jak nikdo iný na arconixe 5. Moje hodnotenie. Dávam tomuto serveru 5 hviezdičiek Mega pekne prepracované, veľa zábavy, a veľa hráčov s ktorými sa môžeš zoznámiť a tak s kým som sa ja zoznámil je PATREON Marwicker666 takže aj jeho zdravím a tento človek je super hrávam na Arconixe s viacerími kamošmi ako je FixatorCZE,Garpic_,Marwicker666,... . Na tomto serveru je veľmi veľký výber hier či už survival,skyblock,prison alebominihry je tam všetko čo by ste si priali som spokojný s týmto serverom a názor nezmením takže dúfam že tento server sa bude aj naďalej rozvíjať jako sa rozvíja zdravím A- Team a zatial čauko

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme ti za recenzi, je to právě o tom, že zde hodnotí lidé kteří na serveru vůbec nehrají a hodnotí jen dle ostatních, nemají svůj názor a na serveru byly tak 5 minut i s cestami, plnohodnotnou recenzi nelze vymyslet během 5 minut ani během dne ale většinou po týdnu hraní.. Jak se říká, negativní recenze posouvají server dále, ale ti před tebou nedokázali ani vymyslet co zlepšit, takže říkám tyto recenze lidí kteří závidí nevím co, neberu vůbec vpotaz mnohem víc si vážím recenzí které jsou udělané z dojmu přesně jako tato (Měsíc hraní,sepsání co se ti líbí případně nelíbí apod..) Někteří jedinci bohužel nedokážou pochopit co pay2win je a co je vůbec recenze, že se nedá objektivně server posoudit po pár minutách, děkujeme ti za kladnou recenzi a snad se ti nový originální server bude líbit ❤️

Michal_cz,

1.4.2021

Server je tak na 3-4 hvězdy, protože není nijak zvlášť zajímavý ani originální. Prostě to, co každý zná - někomu to vyhovuje a někomu ne. Když ale vidím odpovědi majitele na tyhle recenze, tak neumí přijmout jakoukoli kritiku a celkově to server snižuje. Jakoukoli recenzi, která nemá 5 hvězdiček bere jako nepředmětnou a stojí si za vybíráním nesmyslných částek z chudých hráčů za pár klíčů do beden (než jsem viděl ty recenze, tak jsem ani na tom obchodě nebyl). Měl by tedy trošku snížit ego, přijmout, že jeho server není nejlepší na světě a více myslet na herní zážitek než svoji peněženku. Toť za mě vše.

Odpověď od Arconix.eu

Toto vůbec není o egu, je to o tom,že vysvětluji těm kteří nevědí co to pay2win znamená, není to vůbec o tom, že kritiku neumím příjmout co se týče tvého posledního komentáře že nemyslím na herní zážitek ale na svojí peněženku, nevíš co obnáší vést takto velký server jak drahé jsou stroje,pluginy,developeři apod.. Tak se prosím zdrž svých nevhodných poznámek k celé věci, co se týče herního zážitku stále pracujeme na serverech takže to opravdu není o penězích kdybych v tom viděl jen peníze tak na serveru vůbec nic nedělám občas tam něco udělám aby se neřeklo.. Denně sedím u serveru a nastavuji co se dá, recenzi opět nebereme jako plnohodnotnou jelikož recenzuješ na základě ostatních recenzí co zde jsou.

itIsMaku,

28.3.2021

Server funguje na jednom principu. Zaplat a mas vse. Stavby jsou otresne, design nejednotny, vetsina textu ukradena ze serveru TrenEnd (login zpravy 1:1). TrenEnd jeden den zverejnil Creative Housing a druhy den Arconix oznamil, ze planuji udelat Housing. Co jsem si vsiml, tak snad nema ani jeden plugin vlastni. Takovy Drag And Drop server. Tento server opravdu nedoporucuji. Server by se mohl stat opravdu dobrym, ale spousta veci by se musela zmenit.

Komunita vetsinou kolem 10 let. Admin Tym jsem nemel tu cest poznat. Za 3 dny jsem na nikoho z AT nenarazil.

Odpověď od Arconix.eu

Je nám líto, že máš takové negativní zkušenosti, každopádně k plnohodnotné recenzi je spíše potřeba se na serveru zdržet déle než pár minut a hodnotit dle prvních dojmů, server žádným způsobem nemá nic společného s Trenendem, nevím kde jsi vzal že Housing je trenendu, je to převzatá "Minihra" z Hypixelu a vzhledem k tomu, že to má v česku jeden server tak je potřeba tento trend trošičku rozšířit, co se týče Pay2Win na serveru není doslova nic co by bylo pay2win nejdříve bych si ověřil co to vůbec znamená a až potom psal recenze, pay2win znamená,že na našem storu najdeš něco co se jinak než placením nedá získat není tam doslova ani jeden produkt, VIPčka jsou všude takže potom by musel být pay2win každý server, co se týče našich limitek tak ty jinak získat nejdou než zakoupením, ale co se týče enchantů tak ty jsou takové které normálně na serveru získáš delším hraním, store funguje na způsobu toho, že si sice věci koupit můžeš ale dají se získat i bezplatně ve hře sice za delší dobu hraní ale dají.. Nehledě na to, že hráči s těmito věci obchodují takže je lze získat i za herní měnu a některé věci i z beden co se dále týče vlastních pluginů tak ano, vlastní pluginy zde máme, ale je potřeba počítat s tím, že jeden plugin výjde něco okolo 6000 czk, záleží na typu pluginu, poté se tu platí stroje které taky dost stojí takže reálně všechno co se vydělá chodí na zdokonalování serveru co se týče dále Adminteamu, máme dost malý adminteam jelikož vybíráme pouze schopné lidi, jak sám říkáš.. Asi nechceš aby ti odpovídal na otázku 10 letý kluk/holka a v poslední řadě jestli dáváš mínus za komunitu okolo 10 let, server si nevybírá svojí komunitu a nikdo z nás, takže nechápu proč tam tuto věc vůbec uvádíš, recenzi tedy bereme jako za bezpředmětnou protože není ničim doložená a pomalu vše co se tu píše není pravda, na serveru se stále pracuje a nikdo nikde nepsal že je to finální verze takže neboj, určitě se časem změní ale je to dost časově náročné a nedá se to pomalu stihnout ani za jeden den, každopádně děkujeme za recenzi, pokud jsou nějaké věci které by jsi změnil můžeš nám to napsat na našem discordu buď do ticketů nebo do roomky nápady na zlepšení, náš discord server: www.arconix.eu/discord

pavelli,

27.3.2021

Nerad hodnotím negativně, ale tenhle server za moc nestojí. Je úplně průměrný, ale šíleně pay2win. Pokud nezaplatite hodně reálných peněz tak se do topky nemůžete dostat.

Odpověď od Arconix.eu

Je nám líto, že nás hodnotíš negativně co se týče pay2win co uvádíš, je potřeba si nejdříve ověřit co to znamená a potom negativně hodnotit, pay2win znamená,že na našem storu najdeš něco co se jinak než placením nedá získat není tam doslova ani jeden produkt, VIPčka jsou všude takže potom by musel být pay2win každý server, co se týče našich limitek tak ty jinak získat nejdou než zakoupením, ale co se týče enchantů tak ty jsou takové které normálně na serveru získáš delším hraním, store funguje na způsobu toho, že si sice věci koupit můžeš ale dají se získat i bezplatně ve hře sice za delší dobu hraní ale dají.. Nehledě na to, že hráči s těmito věci obchodují takže je lze získat i za herní měnu a některé věci i z beden. Co se týče podprůměrnosti serveru není zde uvedeno co přesně se ti nelíbí, snad jen to že máš doměnku že jsme pay2win a nevíš co to slovo znamená, takže recenzi bereme za bezpředmětnou, pokud máš nějaký svůj nápad a chtěl by jsi server o svůj nápad obohatit můžeš buď v ticketech na našem discordu nebo v roomce nápady na zlepšení na adrese: www.arconix.eu/discord

oskarosak,

11.3.2021

Skvělí server je tam vše od miniher až po survival a anarchi server kde se může dělat úplně všechno je tam dobrý admin tým a skvělí helpeři

Odpověď od Arconix.eu

Děkujeme za kladnou recenzi ❤️