Servery

ForestCraft.cz

Průměrné hodnocení

3.4/5

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

Richard__GG,

12.11.2020

Klady:
Skvělá komunita
Dobře vyvážená ekonomika mimo některé itemi
Na serveru prakticky nejde cheatovat bez odhalení

Zápory:
Lagy (chunky se nenačítají)
Neustále odpojovaní ze serveru (stává se to i více lidem viz. SkullxMeat)
Neschopnost A-teamu vyřešit problém ani po 1 týdnu
Hráči bez VIP nemají přístup k dost běžným příkazům které spíše znevýhodňují běžné hráče
Ještě neznalost A-teamu v příkazech, takže nedokáží vždy pomoc
Eventy kteří dělají eventeří stojí za nic viz Boriko
Nevím co tam už dělat jediný co tam dělám tak mám farmu kde dělám chleba

SkullXMeat,

11.11.2020

Klady:
Skvělá komunita
Dobře vyvážená ekonomika
Na serveru prakticky nejde cheatovat bez odhalení

Zápory:
Lagy (chunky se nenačítají)
Neustále odpojovaní ze serveru (stává se to i více lidem viz. Mrazak_CZE)
Neschopnost A-teamu vyřešit problém ani po 1 týdnu
Hráči bez VIP nemají přístup k dost běžným příkazům které spíše znevýhodňují běžné hráče
Ještě neznalost A-teamu v příkazech, takže nedokáží vždy pomoc
Eventy kteří dělají eventeří stojí za nic

Update po 3 měsících:
Lagy už nejsou
Už to neodpojuje ze serveru
Eventeři kteří dělali naprd eventy už tam nejsou

Z zdější tzv. Forest truhly (za realné peníze) se stal obrovský scam. Nedoporučuji vůbec kupovat klíče.

poslední úprava: 26.2.2021

Mrazak_CZE,

11.11.2020

mapa se furt nenačítá při každém teleportnutí nebo warpnutí a ve zvyku je také hodně časté padání serveru a nejsem jedinej kdo má tyhle problémy a internetem to není a v shopu je málo itemů a myslím si že základ pravomocí normál. hráče bez vip atd. je /back +nechápu proč všechny minecraft servery včetně tohodle používají tsko když je to nepřehledná postižená platforma z roku nebreč, to tomuhle serveru nestačí jenom discord? ale cenim sberatelsky itemy ale tak co si budem, stylecraft v tomhle byl mnohem lepší

Odpověď od ForestCraft.cz

Ahoj! Děkujeme za Tvoji recenzi! O problémy s připojením víme, bohužel se ale jedná (nejpravděpodobněji) o chybu našeho hostingu, budeme se snažit to co nejdříve vyřešit! :-) Co se týče obchodu, dle našeho názoru je tam více, než dost itemů k zakoupení, pokud máš nějaké návrhy, co do shopu přidat, tak se neváhej obrátit na naše fórum - https://forestcraft.cz/forum/navrhy-na-zlepseni.37 :-) TeamSpeak je naše hlavní hlasová komunikační platforma, Discord je naše hlavní textová komunikační platforma, nemyslíme si, že je TS3 nějakým způsobem nepřehledné, pokud je dobře nastaveno. Další důvod, proč využíváme TS3 pro hlas. komunikace je lepší zvuková odezva. • S pozdravem, ForestCraft tým! :-)

Dotteex,

11.11.2020

Klady:

  • Obchod (najdete tam spoustu itemů)

  • Peníze se vydělávají celkem rychle

  • Dobrá komunita (žádné otravné děcka)

  • Žádní cheateři (admin tým aktivně banuje x-ray apod..)

  • Fly za hlasování (1000 bloků zdarma)

  • 3 druhy obchodů: ForestShop (něco jako QuickShop), RedSwitch a klasické Shopy

  • Admin tým téměř vždy na mé dotazy reagoval

  • Hráči si můžou vytvořit 1 warp.

Zápory:

  • Lagy (chunky se pomalu načítají, člověk se musí často připojovat a odpojovat)

  • Občasná neprofesionalita eventů a eventerů (tak například při Parkour eventu, kdy eventer na všechny hodil invisible potion, ale neuvědomil si, že armor bude pořád vidět)

  • Hráči nemůžou /back

  • Za reakci hráč dostává diamant (preferoval bych spíše nějaký menší finanční obnos)

  • Sběratelské itemy není úplně jednoduché vždy získat

  • Odměny ve Vote truhle stojí zaprd

  • Občasná neodbornost admin týmu (minimálně 2 členové AT neví, že warp nelze v /editwarp přejmenovat. Na žádost, zda-li by mi warp přejmenovali jsem od žádného odpověď nedostal a majitelé na můj požadavek, aby byl můj warp přejmenován také nereagovali)

Recenze zaktualizována 26.02.2021

_Fly_,

3.8.2020

+ Dobrý spawn Dobrý A-Team Nikdy se nenudíš Super pluginy Zajímavé truhly Super ranky Super server SUPER EVENTY - Je to 1.15.2 :(

Odpověď od ForestCraft.cz

Ahoj! Velice nás těší, že se Ti u nás na serveru líbí! Děkujeme za velice kladné hodnocení! • S pozdravem, ForestCraft tým! :-)

Stemi_123,

2.8.2020

Hraji tu každý den 24/7 no kappa

Odpověď od ForestCraft.cz

Ahoj! Jsme rádi, že se Ti u nás líbí a děkujeme za velmi kladné ohodnocení! ;-) • S pozdravem, ForestCraft tým! :-)

BorikoGamingCZ,

3.5.2020

+ Dobře postavený spawn. + Dobrý A-Team. + Spoustu možností co dělat. + Přeložené pluginy. + Zajímavé crates. + Dobrá MobArena.

Odpověď od ForestCraft.cz

Ahoj! Velice nás těší, že se Ti u nás líbí! :-) Děkujeme za velice kladné hodnocení! • S pozdravem, ForestCraft tým! :-)