Servery

GalaxySide ✪ Minigames

Průměrné hodnocení

3.6/5

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

MartinekEmik,

10.4.2021

Good server, docela přátelský Adminteam. Doporučuju přijít

matejmajny,

10.4.2021

Neviem čo napísať no :) Ako server dobrý ale ako AT už nič moc. (sam som bol v AT a vykopli ma za nič)

Streamit,

9.4.2021

For our team, this minecraft server is well made. We recommend connecting to this server. They have a great community except for some flies, but we think it can't be solved. We also think that this server has a great and good future and that one day you will celebrate the first 100 players so we keep our fingers crossed. t;3 STREAMIT 2020

Odpověď od GalaxySide ✪ Minigames

Thank you, we are trying to build a good server with a good community. For GalaxySide OnlyRainbw

FildaC,

9.4.2021

Velmi suprový server a ty co ho urážejí by se měli nad sebou zamyslet že chyba je u nich.

Odpověď od GalaxySide ✪ Minigames

Ďakujeme ti, vážime si tvojej spätnej väzby. Za GalaxySide OnlyRainbw

JavieraKhaGamer,

8.4.2021

Well, 4,5 hvězdičky dát nemohu :D. Tento server je hodně dobrý s hodně dobrou komunitou. Když se chce hráč zeptat, AT do 10m odpoví a problémy řeší s klidem. Server by si zasloužil rozhodně více hráčů, ne jen z hlediska serveru. A lidi tipu cituju "tento server je" : blbý, na nic, blbý AT, jen mi davaj ban a jen nadavaj, oni se taky budou chovat jak se chová hráč. Toť vše co mám k tomuto serveru. Dávám 4 hvězdičky. Udržte si to ;)

Odpověď od GalaxySide ✪ Minigames

Ďakujeme ti, vážime si tvojej spätnej väzby. Za GalaxySide OnlyRainbw

JustTomik,

29.3.2021

Ahoj, Serveru galaxyside dávám tři hvězdy (i když bych nejradši dal 2.5) Tady shrnu důvody proč jsem se rozhodl dát takové hodnocení AdminTeam • Co se týče teamu tak jsem jako bývalý helper jsem do trochu viděl a teď to asi není jiné (co jsem slyšel). Situace v teamu od té doby co jsem nastoupil tak byla vždy napjatá a myslím že někdo by se v teamu nemusel cítit dobře. • Taky bych rád podotknul že když jsem byl v teamu tak dev. team moc nefungoval. Z 5 dev byli aktivní asi tak dva (majohraje a drfayde) + Fijik, ale i tak když jsem jim napsal nebo řekl tak trvalo minimálně tři dny než mi dali právo na dost podstatnou věc. Jinak až na velké konflikty a moc nekomunikativní team mi přišel team celkem fajn. Minihry + hratelnost GalaxySide udělalo totiž chybu že kompletně restartovali survival. Tím totálně zničili tu komunitu která tam byla a moc z bývalé komunity už tam nehraje, protože to pro ně nemá cenu. Někteří lidé tam měli nahráno fakt hodně a tohle mi přijde jako strašná blbost + tam dali mapu kterou jak říkal eminent má každý druhý server. Následně začali přidávat minihry který má každý druhý server a opravdu toho tam moc originálního nenajdete. Myslim si že za to až tolik nemůžou protože už toho moc vymyslet nejde, ale aspoň nějak vlastní systém. Ale abych nebyl úplně negativní tak cením minihru oneblock kterou nemá až tolik serverů. + A - galaxyside + + Docela ochotný helpeři a adminteam(když chcou) + Líbí se mi docela spracování serveru Nebudu to oceňovat ani kritizovat každou blbost takže víc kladných věcí asi nenajdu :/. - - Největší mínus je pro mě že server není nějak originální a proto už nemám motivaci na serveru hrát, což mě docela štve protože bych si rád zahrál. - taky velké mínus ne že tam hraje dost málo lidí. Myslím si že by to nebyla až tak strašná částka zaplatit nějakému menšímu ytberovy ( 3 000 subs) a to by tam aspoň nějaké hráče přilákalo myslim si že by tam mohlo hrát tak 50 lidí, kdyby proto něco udělalo vedení... Jak jsem říkal napíšu sem co nejdůležitější klady a zápory serveru takže sem toho víc psát nebudu To je asi vše :) JustTomik - _Xeo_Cz

Odpověď od GalaxySide ✪ Minigames

A-team sa od tvojho odchodu zmenil už tu konflikty nenájdeš ale to není tak dôležité to sú interne záležitosti K minihrám + hrateľnosti Mapa sa resetovala z dôvodu neschopnosti bývalého člena A-teamu poslať mapu a ozval sa asi po 1 mesiaci Túto mapu asi myslíš custom generáciu sveta som nevidel na moc serveroch a áno k minihram budú sa obmieňať ale sú tam také základne minihry ako survival, Oneblock a KnockbackFFA A k tej originalite plánujeme niečo nové na survival áno ale zábere to nejaký čas bude to super update a k reklame na reklame pracujeme a snažíme sa niekoho nájsť Inak ďakujeme za Recenziu a budeme sa snažiť zlepšiť dane problémy

mikli33,

29.3.2021

Dobrý den, zde je recenze na galaxyside.eu. Takže AT nic nedělá a lení. Kdyžtak porušují pravidla pro psaní recenzí :) Byl jsem zde v AT 2 měsíce i na dřívějším Vteam a už tam se dostala jedna osoba do AT. Nejdříve byla v pohodě, ale pak se s ní začalo něco dít. Takže Rainbw si omotá všechny lidi kole sebe a nejvíce má asi omotaného ExoExoduse. Nejvíce mi na ní vadí asi to, že když se něco nelíbí ExoExodusovi tak dělá scény za něj. Vyhazuje lidi neprávem a vyhazovala např. Verka, když je jenom hl. helperka a on byl majitel. Pokud nebude vyhozená tak kvůli ní skončí GalaxySide.eu. Když jsem něco s vedení rozhodl, tak všechen hate šel na mě. Když jsem jí napsal do PM proč? Tak mi tam začala nadávat... Server nemá originální pluginy a nehraje tam moc hráčů. AT lení, to je vše. Velice nedoporučuji.

Odpověď od GalaxySide ✪ Minigames

AT pracuje na servery čo najviac helpery sú furt k dispozícii na servery a na Discord podpore rovnako. Áno bol si v A-teame 2 mesiace to ti ďakujeme. Rainbw si nikoho neomotala nikoho ani nič podobné. to že roby scény není pravda. všetci členy A-teamu boli vyhodení právom. Verko nebol majiteľ a sám si nechcel aby bol. A k tým pluginom plánujeme spraviť vlastnú minihru ale v dnešnej dobe sa ti neoplatí pracovať na vlastných pluginoch už len z toho dôvodu že je to časovo aj finančne náročne a nemáme na to ľudí ktorý majú čas nastavovať server a ktomu pracovať na pluginoch a mne osobne ako za osobu nie ako za majiteľa príde GalaxySide velice zaujímaví už len kvôli slimefunu a mikli33 ty by si o tom či je zaujímaví a že tu nemáme vlastne pluginy moc hovoriť nemal lebo si v poslednom pol mesiaci v A-teame ani na servery nebol

IamMartineekCZ,

29.3.2021

Server není opravdu v ničem originální. Najdete zde jenom stažené pluginy - žádný vlastní plugin. Překlad některých věcí je opravdu otřesný, něco je naopak přeloženo pouze z části. Admin tým není vůbec aktivní (jak na serveru, tak na Discordu) Lidí tam moc nechodí. Když už si tedy někdo najde cestu na tento server, tak se odmítá bavit a nebo začne nadávat a vyhrožovat že zná helpera a ten mi dá ban. Doporučuji opravdu změnit vše a najít něco originálního. Kopírováním od ostatních serverů toho moc nedokážete.

Odpověď od GalaxySide ✪ Minigames

Sme nový a začínajúci server. Samozrejme, že nebudeme mať vlastné pluginy, pretože sa učíme a postupne ich tam popridávame. Preklady sú podľa mňa v poriadku a ak sa niekde vyskytne problém, tak hneď sa to rieši. AT je dosť aktívny a je na discorde a na serveri každý jeden deň. Máme tu veľmi príjemnú komunitu a na našom discorde si môžeš pokecať aj s členmi AT. My nekopírujeme od iných serverov žiadne pluginy, weby, minihry a rôzne veci. Snažíme sa ísť vlastnou cestou a učíme sa na vlastných chybách. Za GalaxySide OnlyRainbw