Servery

WarfareMC.eu

Průměrné hodnocení

4.7/5

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

NaTaNLY,

23.5.2021

Je to super server !!

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi. <3

boofiboi,

23.5.2021

Server je velmi propracovaný, ale přístup admin teamu a vedení na discordu laxní. Dostal jsem perma banů na discordu dost, přičemž jsem měl poslední šanci kdy mi moderátor dal místo permy mute na měsíc, který jsem přežil. Následně ale dostanu permu za vynesení něčeho co bylo public na streamu jednoho z vedení? (Streamoval se na twitchi WFMC turnaj). Komplexy i tell you. Ale i přes to je server super, komunita skvělá (krom toho discordu, je tam moc toxic lidí). Servery jsou propracované s custom pluginy a s aktivním admin teamem. Ubírám půl hvězdy jenom kvůli tomu laxnímu přístupu k komunitě. Osobně jsem byl velmi aktivní hráč a na discordu jsem byl také znám. 4.5/5

Odpověď od WarfareMC.eu

O daném banu na Discord se rozhodlo po tom incidentu. Bylo to kvůli tomu, aby zabránilo vynášení blacklistnuté osobě, která je schopna opět zprodukovat to, co se stalo. Toxickou komunitu na Discordu se snaží naši Moderátoři filtrovat. Denně tam proběhne několik mutů, varování a v poslední době i banů. Overall děkujeme za hodnocení. <3

Navi97,

19.5.2021

moj oblubeny mc survival server

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi. <3

magicsteav,

16.5.2021

neschopnej A-tem, nefunguje tam redstone jak má,mekdo bere veci s inventáře, 1 hvězda

Odpověď od WarfareMC.eu

• Pokud je AdminTeam (A-Tem) neschopný, tak to musí být z Vaší strany. Pravděpodobně jste si nezaložil ticket, pokud nebyl nikdo na serveru online. • Redstone funguje skoro jako ve Vanille, až na Hoppery, které jsou upraveny kvůli jejich funkčnosti. Ve Vanille se tickují každý tick a kdyby to takhle bylo na serveru, tak se server laguje. • "mekdo bere věci s inventáře" - Nic nikdy nemizí samo. S tímhle stylem psaní bych se nedivil, kdybyste to dal třeba jen do chestky. Opravdu se omlouvám, ale nemám na tohle opravdu slova.

GISANEK,

14.5.2021

Jsem na serveru nový a nevěděl jsem že nemážu napsat xDDDDDD a dali mi mute na 1 hodinu ◑﹏◐

Odpověď od WarfareMC.eu

Byl jste prvně varován. V pravidlech máme to, co považujeme za flood. Váš trest: https://warfaremc.eu/banlist/history.php?uuid=6dfe94ab7ca33a7e9cff6819601dd40d&from=ban Pravidla: https://wiki.warfaremc.eu/pravidla (1.1.16)

MikeSolo74,

13.5.2021

- Eventy - Hodný a schopný Admin Team - Aktivní Owner - Chytrá a Hodná Komunita na jakékoliv minihře - Pěkné Stavby a nádherné eventy

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi. <3

4dice_xd,

30.4.2021

Plusy:
-Vlastní pluginy
-Propracované servery a minihry
-Schopný Admin Team
-Developer se aktivně ptá komunity na názory (viz ankety na dc)
-Eventy
Mínusy:
-Žádné
Neutral:
-Respekt Eventerům, kteří mentálně zvládají smršť debilních otázek

In conclusion, tenhle server je perfektní. A-Team je schopný, na serveru se neustále pracuje, prostě perfektní. Za mě 5/5!

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi, snad vás ani v budoucnu nezklameme updaty a novými přídavky. <3

VoxVesper,

20.4.2021

Moc doporučuji. Je to geniální server hodně mě to tam baví

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi. <3

RugSby,

5.4.2021

Tento server vřele doporučuji. Na serveru je super komunita, ochotný A-Team, který s vámi vyřeší veškeré in-game problémy ať už ve hře nebo přes Discord. Na tomto serveru hraji jen OneBlock takže o dalších módech co tento server nabízí nemohu psát, ale OneBlock mají perfektně udělaný a nemůžu nic vytknout. Na serveru je neustálé vylepšování hráčského požitku. tento server mohu jen doporučit a stojí za to si tu zahrát. Zvažte to -Rugsby

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi. <3

specialtv_8,

5.4.2021

hrajem ho každý deň, ale vadia mi týpci ktorý ku mne daju len tak /tpa a minule mi za 5minut dali hrači asi 10žiadostí o /tpa. inak je to v poho server, dakedy nejakému členovy admin teamu treba napisat viac krát ale viem, že majú veľa práce. síce je tu dakedy toxicita(stále hovorím o survivale) alebo vás hráči podvedú a pridete o všetky svoje veci alebo o cca 40h námahy:D ale nevadí, toto je moja recenzia

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi. <3

8yt,

5.4.2021

Jak bych měl ohodnotit ten server.... Na tomto serveru hraju kolem roku a nelituji toho, že do toho dávám svůj čas. Přijde mi, že tento server je nejlépe zpracovaný, co se týče survivalu i obecně. Jsem rád, že tento server existuje a doufám, že se tímto způsobem server bude vyvíjet i nadále. Upřímně... jsem na tento server narazil díky videu od studiomoontv a dodnes nelituji toho, že jsem se na to video podíval. Rád jsem server podpořil zakoupením VIP a doufám, že tato super komunita, co tady je tu bude i nadále♥♥

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi, snad vás dalšími updaty nezklameme.

Krompac,

5.4.2021

Síce na tomto Servery mám aktívny BAN ale ako celkovo server je to dobrý dobrá komunita a nestretol som tam este nikoho toxickeho a preste griefera

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi. Každopádně si o unban můžete zažádat na našem Discordu. https://discord.gg/C3Vn4aY

Jeasus,

5.4.2021

Best server ever

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi.

LukeFiggyy,

5.4.2021

Moc dobrý server, všechny peníze jsem dal za ranky a honory. Ted' si ani nemůžu koupit toaletní papír. 5 hvězd

MotsDlouhy,

5.4.2021

Majitel serveru se vyjadřuje jen k málo věcem. Nemluvím o serveru, ten je na špičkové úrovni, ale mluvím spíše o problémech hráčů. Pozdní řešení ticketů a jeho unbanů atd. O server se stará tak, aby z něj měl největší výdělek a o komunitu se stará bych si dovolil říct, že i s odporem. ( Radši si tam pustí to lolko a sere na problémy ). Zbytek AT je naprosto v pohodě. Banují, tak jak mají, jsou přátelští a aktivní. Až poslední dobou na CraziTeama. Některá individua jsou až zbytečně toxic ( Nemyslím v AT ) Trochu by to chtělo vyšlechtit tu komunitku Z nějakého důvodu mám tohle jméno (IDK). Každopádně Kapr here ;)

Alexpet10,

5.4.2021

Super server všetko beží ako má len dĺžka banov je na moje Gusto veľmi veľká. Ak niekto hackuje (ako som podľa A teamu hackoval aj ja) a preukáže sa že by veľmi rád hral ďalej aby tu bola možnosť prekonzultovať skrátenie banu z 2 mesiacov aspoň na jeden podľa mňa by to ľudí ktorý hackovali pritiahlo naspäť a hádam bez hackov boli by to možno lepšie. ( Môj názor)

matysekwq,

5.4.2021

Chat naprosto nepřehledný

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi, avšak trochu přehnané, nemyslíte? Přece jen chat není celý obsah serveru. Ano, sice dáváme hráčům s rankem například změnit Chat color nebo změnit barvu tagu a nicku, ale určitě si myslím, že to není důvod dávat 1 hvězdu. Your call, nebudu se to pokoušet dlouze okecávat.

msibsitw,

4.4.2021

Tenhle server je hodně dobrý. Hraju na něm každý den.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi.

Crepper99,

2.4.2021

WarfareMC je pěkný zpracovaný server. Mají jen pár serverů, ale zase velmi pěkně zpracované a spousta funkcí, kde jinde nenajdete. Mají zde velký Admin Team, který je milý a ochotný pomoct. A taky se zde připravuje Oneblock, na což se postu hráčů teší.
___
✔️ Propracovaný server
✔️ Skvělý a velký Admin Team
✔️ Chystá se reworknutý custom Oneblock

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme, snad Vás novým OneBlockem nezklameme.

OafishCashew423,

29.3.2021

nekteri lidi na survivalu sa toxický a klamou ale len do /msg aby to ostatni nevideli a hlavne aby nedostaly ban a pak vas okradou o vsetok armor a mec krump, vsetko co si prinesete. oneblock je super lenze ten poslední dobou prechadza testom takze si pockam na neho

Odpověď od WarfareMC.eu

Nemůžeme zajistit, že lidi nebudou toxičtí. Warnujeme je, mutujeme je a případně to někteří dotáhnou až na ban. Krádeži se dá předejít přes /trade a zabezpečení Residence. V nejhorším případě se může zažádat o ticket na Discordu, kde se to vyřeší. Nevidím důvod ani této recenze, jelikož to obsahuje věci, které my nemůžeme 100% ovlivnit a něco, za co si mohl sám hráč.

itIsMaku,

28.3.2021

Perfektní server, dobrá komunita. Krásně nastavený, mírně nepřehledný chat kvůli /chatcolor pro VIP, ale to lze přejít.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi.

TigerGamingSK,

18.3.2021

WarfareMC je výborný server,No odkedy sa odstránil SkyBlock,tak tam už moc často nehrávam.Čo sa týka Updatu minihry KitPVP,tak palec hore pretože sa to nedalo ako KitPVP nazvať ale ThePit s kitmi + tá mapa bola otrasná.No potešilo by ma keby ste pridali speť aj ten SkyBlock.Som rád že ste aspoň to KitPVP vrátili do pôvodného stavu takže svoje hodnotenie 2/5 upravujem na 4/5 hviezdičiek.Tento update bol úžasný!

CroxyCz,

11.3.2021

Velmi dobrý server cením že je tam funkční oneblock

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi, snad i nový OneBlock Vás zaujme.

Yomik1337,

6.3.2021

Každý čtvrt rok nový wipe! Hrůza.

Odpověď od WarfareMC.eu

Poslední Wipe proběhl v Září z důvodu velké aktualizace a zlepšení ekonomiky, která očividně teď hráče baví. Taktéž jsme přidali spoustu novinek, které byly žádány, ale kvůli stavu serveru před wipem nebyly možné.

sir,

6.3.2021

vážně super server

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

filipramaa,

3.3.2021

Je to skvělý server, ale když dostanete ban na jeden den tak ho nehodlají zrušit. Navíc KitPvP update není takový jaký bych si představoval, protože to není KitPvP jak byl dříve, ale teď je to spíše ThePit. To samé SkyBlock který už na serveru není, protože ho nahradil OneBlock. Proto dávám 3 hvězdičky

Odpověď od WarfareMC.eu

Nemáme důvod rušit trest na 1 den, na který je hráč před 4. warnem upozorňován. KitPvP jsme aktualizovali, tak doufáme, že se vám líbí. SkyBlock jsme odebrali kvůli tomu, že se nehrál. Každopádně dekujeme za recenzi.

SkullXMeat,

25.2.2021

Skvělý server do té doby než udělali wipe.

Odpověď od WarfareMC.eu

Pan Recenzent a dá 1 hvězdičku s důvodem "wipe". Gratuluji k vašemu 200 IQ movu.

ForexEd,

24.2.2021

Výborný server pro jakési zabití volného času a dá se užít i spousta zábavy díky skvělé komunitě, samozřejmě, že se sem tam najde i pár nějakých toxických lidí, ale to je asi všude, na serveru hraji již pár let a nemám téměř co vytknout, proto dávám 5 hvězd :-)

Faxy_AF,

22.1.2021

Tento server mám moc rad a chci aby furt žil

Filipekeee,

17.1.2021

Super komunita,super pluginy na survivalu ..... ale jsou tam přísnější pravidla mi příjde

Vlkcz_yt,

17.1.2021

Server je super akorát poslední dobou se laguje survival ale to se napraví.

Velkytobias,

8.1.2021

Tento server je mega dobrý ale velice ho kazí určití špatní lidě v AT Teamu, já jsem sám hrál na serveru něco kolem 1 roku dal jsem do serveru cca 1K a nakonec jsem dostal Permanentní ban za to že jsem měl údajně nějak moc peněz takže když budete moc grindit dostanete PermaBan.

MoxiTV,

8.1.2021

Skvělý server. jsou tam příjemný Adamini.

Adamk0o,

8.1.2021

Dobrý server na survival

Mr_Peto,

7.1.2021

K tomuto serveru som zavítal koncom roku 2020 a musím povedať že sa mi tam zapáčilo hrať. Je tu skvelá komunita, dobrý výber minihier a taktiež príjemný a skúsený Admin Tím. Nemôžem nič vytknúť.

Alu01,

9.12.2020

Jakožto někdo, kdo se dlouho podílel na vedení serveru mohu říct, že server je takový, jaký bych si představoval. Inovativní, s aktivním A-Teamem a dobrou komunitou, která je srdcem celého projektu, takže nemohu nic vytknout. Někde se chyby vždy najdou, ale vedení se je snaží, co nejrychleji řešit. A dále odpověď tomu pode mnou. Je pěkné, že sis přišel poplakat na veřejné fórum a dát negativní recenzi. V tom ti nikdo nebrání. Jen je smutné, že neumíš uznat vlastní chybu, když stále nadáváš majiteli a pak se divíš, že dostáváš negativní reakci od zbytku AT. Nejednalo se o věc mimo AT, ale o postupné sbírání každého prohřešku na serveru od zbytečného otravování členů AT, nadávání na jeho členy a rozšiřování lživých informací a pošpiňování jména serveru. S pozdravem Alu01

hlas,

9.12.2020

je to docela fajn server, jen všem hráčům doporučuji vždy souhlasit s majitelem severu a ideálně mu lézt do prdele, v opačném případě dostane perma ban jak na serveru tak na discordu, abyste náhodou nemohli zažídat o unban, pokud jde majitele serveru tak bych byl rád aby alespoň jednou sebral dost odvahy na to aby mi osobně sdělil co přesně jsem napoprvé porušil, Děkuji ti Mirayi_

F000,

28.11.2020

Ze začátku, když jsem tenhle server začal hrát zasloužil by si 5 hvězdiček. 1. hvězdička je stržena za Drti5, který dává bany bez důvodně. 2. hvězdička je stržena za to, že minecarty se počítají jako entity a také, že jsou zakázany pokládat. Tím se zrušilo mnoho automatických farem.

xX_CZSEEM_Xx,

26.10.2020

Best server ever!!! Jenom vylepšit anticheat. Jinak super c:.

EnddyY,

18.10.2020

Nejlepší server co znám. Doporučuji ;)

Trebajara,

25.9.2020

Skoro Ten z nejlepších Serverů!!

ToXicK4465,

10.9.2020

vyborny server ted bez bugu a natocil jsem na nem video muj kanal _-ToXicKsTuDiO-_

RoyalAngel_Svk,

8.9.2020

Dobrý server, príjemná komunita ale ak ideš zo srandy pvp a vieš pvpčko a dostaneš ban máš 10%šancu na unban inač všetko ine je najs podla mna top server. Jo a pytro je najlepší admin

Kaislerikczz,

4.9.2020

Server je super ale je tam obrovská toxicita hráčů když napíšete někdo 1v1 for Fun máte ban support je tak dobrý na 50% Ale za mě originál server je super . Za mě super server ale ocenil bych více vipcek a možnost koupit si money.za mě super server

Volfak5,

31.8.2020

super server len na survivalu neni /rtp (randomteleport) a neni tam keep inventori prosim pridajte ale inak super

Odpověď od WarfareMC.eu

Na serveru se randomteleport nachází, dokonce je i NPC na spawnu. Stačí použít /rt

zaidgood7099,

30.8.2020

Custe Tenhle Server Me Mega Bavi Je to skoro Top Server Zaslouzil bi si 900b penez :D

Lix1875,

23.8.2020

Super server eu best!

LoniasElloha,

20.8.2020

Hraji na tomhle serveru přes dva roky. Jsem nesmírně spokojena s vedením firmy a druhy specifikací na tomhle serveru, jako je vanilla, survival, skyblock a oneblock.

AjumeX,

16.8.2020

Nejlepší server na světě. 3

polo01,

11.8.2020

BEST NEJLEPSI SERVER

ZoKit_,

8.8.2020

je to nejlepší server je tu dobrej survival (:

stepaPepik,

6.8.2020

jeden z nejlepsich serveru na kterem jsem hral

Dinamot04,

19.7.2020

Přátelský a-team, dobře propracovaný systém zasloužili by si více hráčů.

Derhytcy,

10.7.2020

Čauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)

onehundredk,

8.7.2020

Server je dobrý, A-Team friendly. Když jsem našel pár duping glitchů, už o nich věděli (+). Hráči jsou docela přátelští (+) ale ne všichni, někteří vás oberou, nebo prostě oklamou (-). Naštěstí A-Team je svižný, a se všemi se vypořádá. (+) Na discordu máte feed (či oznámení) (+) a podporu a zábavu (další +). Mají spoustu miniher (+) a časem pořádají eventy (+) Finální. + = 6 a - = 1 takže závěr (6 - 1) je 5 hvězd.

SlovakianMapper,

5.7.2020

je to super server ale niekedy ma lagy a to mam ping 4-8 takze prosim vylepsite server

laza_nemec,

14.6.2020

Dávám určitě 5 hvězdiček, skvělá komunita, A-Team, survival je super, creative, kitpvp a skyblock též. Sad_Mirai je skvělý majitel, který si o sobě nic nemyslí, sympatický a hodný. Určitě přijďte, můžete si tu pochillovat. IP: mc.warfaremc.eu
Můj nej server, dobří admini a vseobecne admin team dávám 5 hvězd !!!

Agent_12,

29.5.2020

Everyone dávám 5/5 protože tam mají Super mapy na kitpvp a dobré minihry takže server doporučuji. Určitě přijďte jsi tam zahrát! IP: mc.warfaremc.eu

MosileX,

17.5.2020

Super server, doporučuji pro hráče nových verzí.

Pavardo,

12.5.2020

Nejlepší server doporučuji

alex12e,

12.5.2020

je to tak dobry jak to je

PushDarker,

5.5.2020

Server je výborný dá se na něm hrát.

novis94,

5.5.2020

tejto je nej server na planete majiteli si super clovek

3vnn,

25.4.2020

super server nema chibu su tuna dobry a mili hráči proste nema chibu

REKTER,

22.4.2020

dobrý server ale občas tam ruší resky a přijdete o barak věci admini uplně na hovno jediný majitel tam něco dělá , a když si koupíte někdo třeba nějaké věci nějaké dobré za real peníze a potom tam nebudete hodně dlouho třeba pul roku tak oni ti noobaci vezmou a obnoví server a zase máte hovno

Edxx234,

14.4.2020

je fakt velmi skveli

DDglider,

14.4.2020

za mě je to skvělý server a jsou tam fajn lidi žádný tixic za mě tento server má 5 hvězdiček jasně

VasekCZ,

12.4.2020

Určitě skvělí server dobrá komunita, hodně lidí co jsou ochotni pomoct,... Škoda jen že se občas sekne survival, ale to se stává no tak to nechám být. Hodně se mi například líbí že je ve hře obchod, gangster keys, tagy,.... Prostě je to hodně dobrý server.

DN0017,

5.4.2020

Nejlepší server :D

DJJ_,

1.4.2020

Zatím super komunita admini dobrý ale jinak bez problémů

DooM2007Az,

31.3.2020

vsetko je doladene a dobre, len ked je na servery nad 70 ludi dost laguje

rekohlavny8888,

30.3.2020

Super len na kit pvp treba urobiť anti - cheat. Trochu to laguje ale to mi ani nejak nevadí.

__ReEazY__,

28.3.2020

SUPER fakt tenhle server je nej super admini a vše je nej

GamerK0,

27.3.2020

Tento server sa oplaťí hrať, nebudete lutovat hráči sú príjemny a žiadne txic decka toto sa cení velmi. Davam serveru 5/5 Hviezdiciek.

SlovKeyoff,

17.3.2020

Server je v pohodě neseká se mi a líbí se mi že admini mají všechno pod palcem a netrolli se tady

Qhsusksjj,

5.3.2020

Super Server Milý Admini , Hráči super funkcie a veľa dalších vecí proste super server

_skyr0n_,

3.3.2020

na lepším serveru sem ještě nehrál super admini super majtel milý hráči ten server miluju

123a926,

1.3.2020

Milujem tento server hrám na ňom už celkom dlho mám ho rád od začiatku hrania preto dávam 5 hviezd hlasuj aj ty za tento server a daj 5 hviezd

HERIX_LORD_SK,

29.2.2020

je to super server ale dali mi ban za cheaty ale pritom som žiadne cheaty nepoužil,takže davam iba 4 hiezdičky za bezdôvodny ban :(

MrTobiasSK,

27.2.2020

S týmto serverom nemám žiadne zlé skúsenosti. Milí, pomocní hráči, na ktorých sa dá spoľahnúť, keď potrebujete v nejakej situácií pomoc. Dobré pluginy, žiadne bugy, minihry (Survival, Skyblock, atď.) sú dobre spracované. Doporučujem si zahrať! Väčšia zábava by bola aj s kamarátom. ;)

Marusko,

27.2.2020

Proste server ako má byť.

Rizdy_CZ,

27.2.2020

Tento server je velmi dobře propracovaný. Jsou tam skvělé módy a pluginy. Sám na tomto serveru mám Warlorda a má fakt skvělé výhody, určitě doporučuji se připojit na tento server a hrát a hrát a hrát. Nic jiného říct nemůžu prostě super server

igi346,

21.2.2020

Mega server. Mne nejvíc baví survival a skyblock. Proste super!

Honzazdr,

19.2.2020

Máte ten nejlepší server co jsem kdy viděl baví mě na něm trávit čas nashledanou

Steve018,

11.2.2020

nejlepsi je survival bavi me protoze je tam plno veci ci jeste neznam proto davam 5 hvezdicek

tomik235,

10.2.2020

Je to super server super ekonomika

sunTV,

8.2.2020

je to moc dobrý server.Akorát mi na skyblocku moc nefungují příkazy (např. is coop)

mloktade,

2.2.2020

najetý 11/10 mloku doporučuje ( i když jsem jen jeden lOl)

immax22,

19.1.2020

Nejlepsi server ever 5/5

GalaxiGM,

11.1.2020

najlepsi server aky som hral fakt su per komunikacia s ostatnymi hracmi rozhodne doporucujem je aj na warez mc aj origo mc

marulin258,

2.1.2020

Já jsem předem hrával a hrál jsem se špatnou osobou takže jsem přišel o věci ale i tam mě to neodradilo od tohoto serveru

MineMaxCZ,

2.1.2020

Je to nejlepší server co znám, hraje se mi tam velice dobře a hlavně je tam spousta super lidí kteří rádi pomohou, akorát mě třeba štve že majitel tam skoro vůbec nehraje, občas se tam zastaví a za chvilku odejde

FerkoCZ001,

2.1.2020

Určitě super server! Doporučuji všem kdo chtějí zažít zábavu a legraci ;)

Dejf_cz,

1.1.2020

Super nemůžu nic vytknout

kaja606,

24.12.2019

na serveru je kupa super suportu a adminů na serveru se snažej abi bilo všechno v pořadku server je nejlepší

Jesse_the_hero,

14.12.2019

Tento server je nejlepší hned na začátku survivalu a skyblocku mám super věci rozhodně doporučuji

Rejmond,

13.12.2019

Tento server je z CZ/SK scény asi nejhratelnější. Důvodů, proč tu hrát je spousta, ale uvedu jen ty podstatné. Server se snaží být co nejaktuálnější, což je velice výhodné, ale taky se drží u starších verzí. AT je velice příjemný a nemají ego z toho, že jsou ve vyšší pozici než jsou ostatní hráči. Komunita je přívětivá, občas sice dětinská, ale to je tak u VŠECH serverů. Na Survivalu a Skyblocku se nachází SlimeFun Plugin, který zpestřuje hraní. Doporučuji hrát, nebo aspoň vyzkoušet tento server.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme moc za Vaší recenzi a podporu serveru. Jsme rádi, že se Vám u nás líbí.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi :)

FROUZN,

12.12.2019

Super server fakt hej :-)

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi :)

Pazdis,

12.12.2019

Mega najetej server super komunita

Odpověď od WarfareMC.eu

Mega najetě děkujeme za recenzi XD

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi :)

Steve012,

9.12.2019

bets server everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeeeeeeemeeeeeeeeee za recenziiiiiiiiiii :)

VAVROMED,

8.12.2019

nejlepší server co z nám

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi :)

Kizuko,

6.12.2019

Tento server je bez chyby oceňuji ho !

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi :)

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi :)

CokeNutt,

2.12.2019

Přešel jsem sem po x letech z Craftmanie a musím říct, že hrát pro změnu na serveru, o kterej se někdo se zájmem stará, je fajn. Rád bych vyzdvihl SlimeFun, to je supr plugin, 5*

Odpověď od WarfareMC.eu

Jsme rádi, že se Vám u nás líbí :) Děkujeme moc za recenzi.

CocoWolffy,

24.11.2019

Najlepší server zo všetkých. Je tu veľmi milá komunita aj samotný Admin Team. Admin team je hlavne ochotný pomáhať. Veľmi dobre nastavené a prepracované. Dobré aj pre YouTuberov. Určite sa pripojte aby ste podporili tento skvelý server.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme moc za recenzi a těšíme se i na další videa od vás XD

NicholasGames,

23.11.2019

Nejlepší server na kterém jsem kdy hrál, a ne jenom mezi cz/sk servery ale mezi servery z jiných zemí. Skvělá komunita a velmi ochotný a přátelský AdminTeam. Můžete tu nalézt Slimefun survival, KitPvp, Skyblock a Creative. Jsou tu skvělé pluginy a mnoho dalších věcí na které se nový hráči mohou těšit.

Odpověď od WarfareMC.eu

Moc děkujeme za recenzi :)

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi ^^

UFOTcz,

19.11.2019

Už se nudíte a hra Minecraft vás přestává bavit? Připojte se na Warfaremc! Zábava zde už na vás čeká! Legraci jako Survival si tu můžete zahrát nejen v podobě Vanilly, ale i jako slimefun. Očekávat můžete i residence zadarmo, pety, hráčské eventy či i obchody, a shop, který máte vždy po ruce pomocí příkazu /shop. Různé výhody si můžete přidělit prostřednictvím /vote, mezi tyto přínosy patří například World Edit v Creativu. V Creativu na vás již vyčkávají vozidla a dopravní prostředky, s kterými si můžete pohrát ve vlastní rovné ploše. Skyblock si taktéž jako Survival můžete zahrát v podobě slimefunu. Určitě nechybí ani PvP a k tomuto žánru se zahrnuje i Practice PvP. A-team je vždy velice ochotný, rozvážný, laskavý, rozumný, spravedlivý, trpělivý, přívětivý, ukázněný, vlídný, zkrátka v A-teamu nenajdete nikoho kdo by vás neměl trošku v soucitu. A z mých pocitů chyb a toho pěkného z serveru určitě budou zařazeny bugy slimefun keřů a elektroniky, přes které následně nelze stavět. Mě to neustále oznamovat nebaví a adminy to opravovat už taktéž nebaví (Ne, že by byli líní nebo neochotní). (Chtělo by to spravit.) Server v mé tabulce nejoblíbenějších, předehnal všech 14 z 15 a umístil se na první místo. Určitě doporučuji se také napojit!

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za krásnou recenzi. Rádi bychom něco udělali s keřy, ale bohužel se nám podařilo odbourat pouze bugující bloky (Přes změnění intervalu v ukládání bloků a díky úžasné komunitě Slimefunu) v hlavním Slimefunu, což byl velký úspěch. Třeba se jednou dočkáme updatu ExoticGarden, který opraví tyto bugy.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme Vám za recenzi.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme Vám za recenzi.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.

_aWin_,

7.11.2019

Tak, úprimne dlhšie som hľadal miesto, kde sa usadím. Keď som začínal, všetci hráči naokolo boli veľmi milý a ATeam bol veľmi nápomocný. Cítil som sa ako keby som tam patril. Po krátkej dobe som objavil veľmi veľa vymožeností, ktoré strašne obohacujú samotný gameplay. Tento server je unikátny, v porovnaní s ostatnými ktoré sa len snažia nasledovať trendy. Tento server preniká toľkými svojskými prvkami, ktoré nikde inde na CZ-SK serveroch nikde nenájdete. Čaká vás napríklad Podvodné PVP, Custom enchanty, SlimeFun (bohužiaľ niektoré prvky SF boli odstránené kvoli stabilite servera), VoidChestky, Magické hoppery, Rezidencie zadarmo na Survival, PVP Practice 1.7+, Skyblock s bossmi, PVPMine, SlimeFun a aj na creative si dokážete nájsť napríklad Vozidlá a Dopravné prostriedky. Nuda na tomto serveri neexistuje. Chat plný farieb a random prefixov ktoré vám spríjemnia čas, a myslím že Admin Team, je tu asi najviac priateľský, aký som doteraz stretol. Každý, fakt každý si tu dokáže nájst to svoje.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší obsáhlou recenzi. 3

fifmin,

6.11.2019

Je to nejlepší server.Je tam skyblock který je nejlepší.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi 3 SkyBlock budeme pořád zdokonalovat, doufáme, že se vám budou updaty i nadále líbit.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi, ceníme si toho 3

IamJustBrody,

2.11.2019

Sice nemám moc času na hraní a už mě ten server ani moc nebaví protože mám téměř vše, ale na začátcích: dobrá komunita, originální pluginy atd. :) Úprava: Po pár měsících (neli roku) se můj názor nijak nezměnil ;D Ještě bych dal hvězdu na víc protože jsem vyhrál VIP v soutěži ;) Jeden z těch kvalitnějších survival serverů. 9.5/10 bodů Edit2: A zase, server se časem ještě vylepšuje (a já mám zase co dělat ;) ) 9.69/10 bodů!

Mayaa,

2.11.2019

Super komunita ❤❤

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi ❤

Janulinka,

2.11.2019

Prostě miluju, nemám slov. Tohle je ten nejlepší server ever

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi, ceníme si toho :)

Tomwot,

2.11.2019

Taky miluju tenhle server- slimefun, super komunita - každý den min. 5 hodin je na min. serveru 95 hráčů. A team se snaží server furt zlepšovat a daří se. Nelze nezmínit práci sad_mirai (OWNER) který pracuje na serveru opravdu fest. Věci které udělá nikdy nejsou blbosti. Prostě tento server si těch 5/5 hvězd zaslouží.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi :)

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

dondoe,

13.9.2019

nejlepší FAKAHEDA server ještě lepší než trenend atd prostě neeeeeeeeeej suuuupeeeer booooožíííííí hrooozne super server hodnotím 111111/10

JurniX,

12.9.2019

super server,ocekavam další truhly/crates

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi. Děláme nově na významné svátky limitované crates ;)

Fluffy,

6.9.2019

Dobrý server :)

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

S0fa_King,

2.9.2019

Super server :) prostě nemám slov

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

TOMKULHO,

1.9.2019

je tam zabugovaný survival ale i tak je zábavný OWNER je sad_mirai dříve byl jen warlord doporučuji 9/10

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkuji za recenzi. Nikdy jsem Warlord nebyl, vždy jsem byl Majitel but ok XD Většinu bugů a lagů jsme již opravili.

MatrixSKCZ,

31.8.2019

Tenhle server doporučuji 11/10 a btw good admin team

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

Rinnie_123,

31.8.2019

Server je v pohodě, vše je vyváženy, majitel pomáhá když někdo má nějaký problem,jenom stačí napsat na discord. Server bych doopravdy doporučil.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

DOGMAN10,

20.8.2019

MEGA SERVER Dopuručuji 11/10 tp server

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

CalledStorm28,

15.8.2019

Server bych rozhodně všem doporučil na potkání, server je jeden z mála kde nejsou žádné lagy a kde se Admin Team stará jak o chráče tak chyby. Kdykoli je na serveru nějaká chyba Admin Team to hned opraví. Na serveru i mimo jej jsou furt nějaké novinky a vylepšení. Už tam hraji přes rok a můžu potvrdit že server se zlepšuje.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi

supercreeper127,

11.8.2019

najlepši skyblock server z môjho pohladu ale su tu aj ine minihry ako napr kit pvp,creative,skyblock,vanilla 1.14 version atd

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi :)

PepoSK,

6.8.2019

Tento server poznám dlho najviac sa mi páči Creative.Sú tam /heads ktoré sa mi osobne veľmi páčia.No keď ide o lobby je úplne prepracoané mne sa dosť páči.Ďakujem tým čo server vytvorili a hlavne Gratulujem ku 100Hráčom XD /PepoSK

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi :) Do budoucna můžete čekat, že na Creativu ještě zapracujeme, abychom mohli poskytnout možnosti pořádat různé soutěže a nějaké roleplaye.

Ulambula,

5.8.2019

Na serveru je survival dobře udělaný. Po updatu je skyblock teď chvalitebný, ale stále tam není veškerý potenciál slimefunu, protože z cargo management je povolen jen cargo motor a odpadkový koš. :(

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi. Cargo je vyplé z důvodu lagů. Nyní můžete na serveru využít Magical Hoppery pro podobnou funkčnost ;)

Leons,

3.8.2019

10/10. Server by si zasloužil více pozornosti a více hráčů, začal jsem zde hrát od března 2017 a zatím mě to stále neomrzelo. Admin-Team je tu né jen že aktivní ale také zábavný a přátelský, nikdo nebere minecraft až moc vážně. Jediné co mě štve v této době jsou děti co se vydávají za slavné osobnosti a prosí/žebrají o lepší práva než má normální hráč. KitPvP je skvěle udělané, jediný problém je Anti-Cheat, jenže je lepší aby cheateři dostávali kick ale i dobří legit hráči, než aby nikdo kick nedostal a cheateři stále hráli bez trestu dokud si toho nikdo z A-T nevšimne. Užívám si na tomto serveru skvělé časy i s kamarády. Rozhodně se to vyplatí hrát na něm, dejte tomu trochu času a hned si ho oblíbíte :).

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi :)

Polterdie,

2.8.2019

Server se mi líbí jakože hrozne moc protoze tam je super admin team akorát nether je trosku zareskovanej takze jsem asi hodinu hledal volné místo xd

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi :) Plánujeme udělat Random Teleport v netheru, takže se předejde těmto případům, kde se nelze pohybovat po netheru. Další možností je použít nether portál, aby jste se dostal dál.

MtueanhM_CSCWA,

25.7.2019

WarfareMC nabízí spoustu zábavy a především nejeden originální nápad, např. atypické zpracování designu lobby, které vyniká stylem mořského dna i s rybami a jinými jeho obyvateli. Server nabízí Vanilla survival, Skyblock, běžný Survival s residencemi, KitPvP a Creative. Creative je běžného zpracování s ploty o velikosti přibližně 150 x 150 bloků, což postačuje pro většinu staveb. Velkou výhodou však je, že oproti většině serverů zde můžete mít až 10 plotů. Spawn Creativu je zpracován velmi pěkně a, stejně jako lobby, netradičně. Ohraničení plotů je jednoduchého zpracování, což sice může vyvolávat dojem méně strávené práce na něm, na druhou stranu je mnohem větší šance, že vaše stavba nebude v kombinaci ulice vypadat jako "pěst na oko". Na Survivalu mají klíčovou roli Residence, Questy, SlimeFun a Aukce. I zde je spawn nevšedního a rozhodně příjemného zpracování. Questy, Slimefun ani Aukce sice nemusíte využívat, nicméně hru velmi příjemně zpestřují. Skyblock mne zaujal ze všeho nejvíce. Hraji ho s kamarády a zde více než jinde je obrovskou výhodou ho hrát s dalšími lidmi. I zde najdete Aukce, Questy a Slimefun. A právě u Questů a Slimefunu se hodí hrát s dalšími lidmi, protože některé Questy je nejednoduché splnit v jedné osobě, zato však ve více osobách mnohem snazší. I Skyblock lze hrát, aniž byste využívali Slimefun a Questy, nicméně jsou zde velmi výhodné. Nutno zmínit i skutečnost, že při výběru druhu ostrova, který se vám vygeneruje, máte v nabídce i ostrov, který je místního provedení, tudíž ho nelze nikde jinde najít. Zajímavostí je i inteligentní nekonečný "cobblestone" generátor (postavíte cobblestone generátor, ovšem generátor je nastavený tak, že místo cobblestonu se objevuje běžný kámen, a krom něj narazíte i na různé rudy). Nelze si nevšimnout přehledného a funkčního menu, díky čemuž se výrazně usnadňuje to, co zpravidla byste si rádi zjednodušili - nemusíte psát tolik příkazů, protože je nahradíte kliknutím v menu. Velice si cením i přístupu administrátorského týmu i osoby Majitele serveru, který na podněty od hráčů reaguje v krátké době. AT je znalý a jeho přístup vůči hráčům rozhodně příjemný. Hráčská komunita na serveru je znatelně kladně "sestavená", což je často zanedbávané téma. Často se u vulgárně se chovající komunity brání vedení serverů větami typu "my nemůžeme za to, jak se u nás chovají hráče - pokud porušují pravidla serveru, můžeme je potrestat, nic víc s tím nezmůžeme", ovšem opak je pravdou - a na WarfareMC mám zkušenosti takové, že pokud Majitel serveru i AT jdou vzorem hráčům, tak hráči se chovají lépe i mezi sebou. Server je pojat poklidně, bez výrazných rušících prvků. VIP je na serveru více úrovní, jejich výhody nejsou zanedbatelné, ale na rozdíl od jiných serverů se tyto výhody nestávají výraznými nevýhodami pro hráče, které VIP nemají. I na WarfareMC se najdou nevýhody - asi nejvýraznější je větší zátěž hráčova Minecraft clienta vlivem výhod, které jsou na serveru (především SlimeFun), a s tím také související výraznější zátěž pro připojení. Krom toho je také náročnější se vyznat na Discordu serveru, který je také v silně kontrastním až rušivém stylu.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaši velmi obshálou recenzi. Na redesignu Discordu určitě zapracujeme, aby to bylo co nejvíce uživatelsky přívětivé.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.

BloodHound,

18.7.2019

Vcelku skvělý server se skvělou komunitou, jen mi tam vadí ten plugin na rybaření, který teď byl přidán, díky kterému se nedá normálně rybařit

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi. Myslíme si, že tento plugin na rybaření přidává nový pocit z celé hry, uděláme však to, že když rybu dáte do Crafting Tablu, tak se z ní stane normální ryba.

DragonSlayerCZ,

18.7.2019

Tento server patří mezi nejlepší servery na kterých jsem hrál

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi a jsme rádi, že se Vám náš server líbí.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.

alinie,

6.7.2019

mega server dobra komunita

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.

SouBad,

4.7.2019

Mega server! Survival je super! Len troška fakt zlepšiť anticheat pretože je moc cheaterov.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.

tommycek,

3.7.2019

Super server! Mohu jen doporučit, luxusní admin-team.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.

FakeFleksik,

3.7.2019

Jeden ze super serveru +super hrači +super minihry -za ty hackery chtelo by to lepší anticheat

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi. Jsme se vědomi počtu cheaterů a snažíme se je denně regulovat. Na KitPvP AntiCheat běží, ale žádný AntiCheat není bohužel dokonalý.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.

LockyCzech,

29.6.2019

Velice pěkný server mega moc mě baví sice jsem ho začal hrát dnes ale přijde mi fakt bombový :D Přeju si aby server jel hoodně dlouho :)

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaše hodnocení! :) Doufáme, že Vás bude bavit i nadále.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaše hodnocení! :)

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaše hodnocení! :)

domibilka,

2019-06-22

Na servery se mi moc líbí popravdě je to jediný server který navštěvuji nejčastěji. A zkráceně je to nejoblíbenější server a proto dávám nejlepší hodnocení :)

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaše hodnocení! :) Jsme rádi, že se Vám u nás líbí.

Dotteex,

2019-06-15

Pěkně nastavený server.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za pozitivní recenzi (づ。◕‿‿◕。)づ - ramenhair

Eitsuki,

2019-06-11

Nejlepší server, se SlimeFunem a VIP od 50,- do 200,- Kč. + Komunita + AT + Pluginy +Hodně weebů xdd - Chybí prison

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaší pozitivní recenzi. Prison se připravuje, nemusíte se vůbec bát, ale všechno má svůj čas. Přesný release date nebudeme zveřejňovat, aby se to pak neprotáhlo třeba o dva roky než byl stanovený release date ( ͡° ͜ʖ ͡°) - ramenhair

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaší pozitivní recenzi! :) - ramenhair

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaší pozitivní recenzi! :) - ramenhair

Joee_,

2019-06-06

O serveru jsem se dozvěděl kvůli spamu +Hraje tam pár lidí tak si tam můžu aspoň s někým povídat -Neaktivní AT -Obyčejný server jen tam hozený slimefun a pár dalších věcí Nic moc znám x lepších neodfláknutých serverů. Jestli si chcete zahrát něco pořádnýho tak hledejte dál

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaší recenzi. Chtěl bych se dotázat, přes jaký spam jste byl o serveru informován, jelikož si nejsem vědom, že by někdo cíleně spamoval někde IP Adresu našeho serveru. Váš nick také nebyl registrován ani připojen na našem serveru, což mi připadá spíše více jako cílený hate na server. Podle vašeho popisu plusů a mínusů také vidím, že jste na serveru byl asi 10 minut, což na odhalení toho pravého zážitku serveru nestačí. Tzv. server je "late game". Pokud byste mě mohl kontaktovat na Discordu ramenhair#0069 a ukázat mi, díky jakému spamu jste se o serveru dozvěděl, byl bych vděčný. - ramenhair

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za pozitivní recenzi! :) - ramenhair

BennyCZE,

2019-06-03

Nemám mnoho referencí k ostatním serverům, ale zde dominuje přítomnost Slime Funu, questů, které vám pomůžou jako ekonomický boost do začátku a díky nepřehlcenému server shopu je možné úspěšně provozovat i vlastní chest shop. Komunita je velmi přívětivá, ale samozřejmě platí přísloví: "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". Hráči si často stěžují na často zabraná místa residenecema, ale stačí jen chvilku používat random teleport a dá se najít úplně opuštěné místo. Já osobně nejsem spokojený s tím, že Support team občas neodpovídá na otázky novým hráčům, vykompenzuje se to ale přívětivou komunitou. Celkově bych hodnotil 4,5 hvězdiček, s větší vahou k pěti, takže dávám 5.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaší pozitivní recenzi. Nedostatky v AdminTeamu jsme již vyřešili a doufáme, že bude aktivněji odpovídat a pomáhat. - ramenhair

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za "podrobnou", avšak pozitivní recenzi :) - ramenhair

BAIT,

2019-06-01

Už opravili hodně lagů a bugů, ale když jsem měl problém a řekl ho AT, tak mi přišlo, že se na mě doslova vysrali.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaší recenzi a názor. Odpovídání AdminTeamu na serveru bylo prořešeno a doufám, že se to již nebude opakovat. Děkujeme na pochopení - ramenhair

CraziTeamcz,

2019-06-01

Server WarfareMC je super server snad nic by se mu nedalo vytknout. Komunita na serveru je přátelská a A-Team je taky super. Pokud máte dotaz, který není hloupí tak vám rádi odpoví. Libí se mi neustále zlepšování serveru atd. přidávání oprávnění, pluginu.

HrasekCZ,

2019-06-01

Tento server sem našel asi před 3/2 lety a už tehdy mě hodně překvapil ale teď je ještě lepší. Například skyblock je Mega hustej a surv taky xd

Diffulari,

2019-06-01

Server se mi velice líbí. AT je přátelský a pokud se zeptáte tak vám rádi pomohou. Komunita je taky dobrá a technická stránka serveru (přidávání a opravování pluginů, atd.) je zatím nejlepší co jsem kdy viděl. Jediný malý problém který mám jsou nábory. Rozumím, že člověk s rankem má stejnou šancí jako člověk bez tanku, ale měl by se brát i ohled na čas strávený na serveru, kvůli tomu, aby příští Support věděl jak věci fungují. Ale to je jenom můj názor, takže to nijak moc neovlivňuje moje hodnocení. Zkrácené WarfareMc je velmi dobrý server s přátelskou komunitou.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaši recenzi. Vedení serveru se při náborech snaží brát lidi se zkušenostmi a přehledem ve většině pluginů na serveru, né přece každý umí se Slimefunem, jedná se o docela náročný plugin na pochopení. - ramenhair

hunter_speed0214,

2019-06-01

Velice pěkně propracovaný server, já se zaměřím více na survival, server obsahuje vlastní verzi slimefunu a slimefun přidá opravdu hodně možností jak si hru zpestřit, ulehčit a zpříjemnit. Dále také trade, přes který můžeme tradit itemy až po residence. Také zde najedeme questy, hodně questů! Také je zde automatický event kde chytáte ryby a následně je můžete prodat! V chatu se chvilku co chvilku objeví otázka a pokud na ní správně odpovíte, získáte odměnu! Server Obsahuje také bedny, celkem pět, Vote,Premium,Lucky,gangster a tag, která nám umožní vyhrát custom tag a poté ho mít před jménem! Ostatní bedny nabídnou všelijaké itemy a sety. Na serveru se připravuje bedwars server určitě se máte na co těšit! Za mě 5.1!

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaši recenzi v podobě shrnutí plusů Survivalu. Doufáme, že se vám líbí i naše ostatní servery :) - ramenhair

SiegeH4cker,

2019-05-31

Na serveru se mi velmi líbilo, dokázal mě pohltit díky mnoha pluginům na Survivalu, a dokonce jsem si přišel na své i na 1.14 Vanille. Komunita je příjemná, většinou přátelská, občas se objeví nějací hráči, kteří přátelskostí zrovna neoplývají, ale to opravdu výjímečně, takže není důvod ubírat hvězdu. Za mě rozhodně 5*

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za vaší pozitivní recenzi. :) - ramenhair

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za Vaší recenzi.