Servery

Abyssal

Hodnocení

4.5/5

30 recenzí

5
4
3
2
1
 Doporučováno hráči

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

CreeperBoyCz ,

01.01.2022

O Serveru Server je docela propracovaný, má velice dobrou minihru Fantasy Survival. Komunita Komunita nějak takž ujde, není to nejhorší. A-Team Velice dobré. Minihry Moc se mi nelíbí Rocket Wars, protože když ti oponent střílí do středu a budeš tam mít díru, tak se nemůžeš ani respawnout, furt padáš do voidu, ani nemůžeš hru leavnout. -ItzAn0nymous.

Kastrol ,

21.10.2021

Slabo nastavení server.

62MB ,

7.10.2021

Prvý dojem:
Po pripojení server na mna pôsobil dosť divne. Desing serveru sa mi moc nepáčil. Dal by sa prirovnat desingovo k serverom z roku 2017("Hranaté" prefixy, kombinácia tmavo šedej s modrou...).

Stavby:
Lobby mi prišlo dosť prázdne. Pár NPC-ček a nic víc.
Survival spawn je moc velký a taktiež dosť prázdy.
OneBlock spawn je celkom pekný ale miestami mi príde tiež dosť prázdny.

MatyCz4261 ,

21.8.2021

za mě asi jeden z nejlepších serveru co jsem kdy hrál, příjemná komunita a A-team až na pár lidí co na server někdy přijdou... je tam mnoho možností co dělat kouzla,slimefun,ovládání elementů a dalších mnoho věcí.. Doporučuji

MatyldaCZE ,

20.8.2021

Propracovaný Fantasy Survival s příjemným Ateam, pokud je nevyprovokujem samozřejmě, každý má svoje dno, tímto bych chtěl poděkovat samotnýmu Timotej__, a majitelovi serveru KuboKuba, velké + všem ostatním členem AT, že nám dělají na serveru pořádek, zajímavě propracované elementály, originální nápad, - Hvězda za to, že mě zabili bugem, když jsem měl nějaké věci do začátku, ale velké + a díky ateamu!

Nojmisek ,

15.8.2021

Server má mnoho jedinečných funkcí, jako například volbu elementů, draky apod. Mezi to také patří slimefun, který v kombinaci s tímto vším dává hráči nespočet možností. Kosmetické doplňky vypadají už jen od pohledu v obchodě naprosto úžasně a po zakoupení na tom budou ještě lépe. Za mě jeden z nejlepším československých survival serverů.

RourepMan ,

8.8.2021

Podle mě jeden z nejlepších serverů co jsem kdy hrál, nejvíc mě na tom baví fantasy survival, protože přináší hodně věcí, které u nás v cz/sk minecraft server scéně jen tak nenajdeme. Učit se pracovat s živly mě hodně baví, hůlky a magie na tomto serveru je také dobrá. Prostě nemám co vytknout, server je skvělý, doporučuju. Recenzi napsal hráč RourepMan :D

KylexarYT ,

8.8.2021

Nejlepší server s fantazy survival

Queen ,

8.8.2021

dneska jsem se poprvé pripojila a opravdu originalní. fantasy survival podle avatara a živly doporučuji originál na CZ/SK scéně

PlechacCZE ,

8.8.2021

Krásné Towny super města.. + Skvelý AT - žádné Doporučuji :-)

NotReallyEllie ,

5.8.2021

Hraji zatím jenom na Fantasy survival, ale musím uznat že je to úžasný server! :D Začala jsem hrát tak cca před dvoumi dny, a už mám nahraných přibližně 15 hodin. Doporučuji! Spolehlivý a sympatický a-team, a vše je zde pěkně propracované, nemůžu si stěžovat.<3

tomikolas1 ,

5.8.2021

Hraji pouze na Fantasy Survival. +Dobrý a aktivní A-Team +Dobré věci z vote beden akorát procenta na Dragon Key bych dal na 0.25% +Možnost hlasovat když nejste online na serveru. +Slimefun ,hůlky ,draci atd. (Fantasy Survival) +Propracovaný Fantasy Survival +Možnost zakoupit vip přes PSC. -Malé procenta na drop Dragon Key z vote bedny. -Když hlasuješ a nejsi na serveru a po připojení omylem skočíš např na Town. Tak hlasy dostaneš na Town a ne na Fantasy Survival. Škoda ,že to není propojené. S pozdravem tomikolas1

3JlouKiller ,

5.8.2021

Úžaně zpracovaný server a až na občasný zásek se na něm skvěle hraje a kdyby byla o něco vyšší šance na padnutí Dragon key na Fantasy survivalu bylo by to ještě lepší ale za mě je to úžasny server a doporučuji

_itr0nix_ ,

5.8.2021

Super server na survival a dobrá komunita a hlavne som najviac rád za slime fun. Odporučujem. 5☆/5☆ :3 UwU

StepGirl ,

5.8.2021

Draci UWU .. AuriNka je velmi simpatická Server doporučuju ღ

Destr0yeeed ,

4.8.2021

Nejlepši survival server, fantasy survival je ta nejlepši vec kterou pridali. Kouzla, slimefun, draci. Doporučuji.

otter ,

4.8.2021

těžím už 6 hodin skoro v kuse a bolí mě hlava ale dům si dokončím! jinak samozdřejmě nejepší Cz/SK RPG server :) doporučuji

skyblock1 ,

4.8.2021

server je dobrý až na občasné nepříjemné sekání serveru ping nemám asi horší ramka :) ale určitě doporučuji vyzkoušet!

TuKlas ,

4.8.2021

Skvělý server. Moc se mi líbí FantasySurvival. Doporučuji všem si zahrát ^o^ REP++

vojaaano ,

3.8.2021

no uz tam mam perma mute asi 3 dny , a uz me to tam prestava bavit protoze jsem skoro jedinej kdo hraje na towns a kdyz chci poslat kamose ke me aby sel k xp farme tak nemuzu , proste je to divne a vim ze druhou sanci nedostanu protoze ticket 2x odmitli.

Geddy ,

2.8.2021

+web +spawn,buildy +admin team Jediné - ten tab no.. :D přílíš velký