Servery

Ananaso-Manie | 1.19.2

Hodnocení

4.6/5

17 recenzí

5
4
3
2
1
 Doporučováno hráči

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

gejmrclovicek ,

09.04.2022

Nejlepší server + majitel + dobrá komunita :-) Muj nick v minecraft je Itz_clovicek 100% chci majitelovu hlavu na vystavu :D nej serverrrr

Anonym2 ,

07.04.2022

Na serveru jsem hrál přes rok, skvělý sf zajímavé IA, skvělá komunita, našel jsem si zde kamarády dělal si co mě baví, byl to ten nejlepší rok v mém životě, AT byl skvělý dokázal lidem odpouštět, nebo i přehlédnout porušení pravidel(těch menších 😁) akorát vše se začlo posledně měnit lidi začli být toxičťí manipulativní se snahou získat toho co nejvíc pro sebe, novější lidé v at mi někteří nesedí a občas mi je z jejich přítomností na blití, na serveru se začly kazit věci jako například slimefun který přestal fungovat tak jak má ani trochu si nemyslím že je chyba na majitelově straně, ale naštve to. Tyhle důvody mě donutili skončit na serveru. Díky moc za ten jeden super rok co jsem tu měl čest hrát

Odpověď od Ananaso-Manie | 1.19.2

Díky za recenzi. Pokud máš jakýkoliv problém s kýmkoliv z AT, můžeš si na discordu udělat ticket kde se ti budu věnovat a můžeme spolu najít řešení. U slimefunu nemám hlášený žádný bug který ovlivňuje funkčnost, pokud nějaký je, opět discord tickety.

Mr_MiCO ,

16.9.2021

Je to super server s obrovskými možnostmi. Team který se stará o server je velmi komunikativní a většinou vyjde vstříc. Server jedině doporučuji.

zirrdixx ,

29.4.2021

Super je super jediné čo mi vadí je komunita a ekonomika na serveru, Draconic stál 125000 teraz som videl v /ah aj za 200 000. Komunita začína byť viac a viac toxická, nikto nikomu nič nedá, každý niekomu nadáva (nehovorím že tiež som to nikdy nerobil). Zlepšil by som hlavne komunitu tak že aj za toxicitu by bol ban.

Odpověď od Ananaso-Manie | 1.19.2

S ekonomikou nic moc neudělám, kdyby tu byly ty peníze z quarry tak pak si to může dovolit každý. Dost lidí má ban za to, že se chovali toxic - keepers, rektor, filutka a asi bych mohl dát jmenovat.

PonozkaVeVyvaru ,

28.4.2021

Server je úžasný, jediné co se mi na něm nelíbí, je jeho komunita. Komunita je plná kidů a lidí, co na server přišli jen kvůli tomu, že existuje MAJNR omegalul. Hlavně nejsem spokojen s A-teamem. Jediní aktivní a pracující jsou: Petr, Insp a Deca. Mám výhrady hlavně ke Kiki a ke Stunikovi. Oba dva podle mě zneužívají své pravomoce ke zábavě než k práci. Kiki občas udělá event ale potřebuje na něj plný creative? (může mít všechno) Já si myslím že na eventera je zapotřebý aby měl creative co je dostupný VIP (aby mohl stavět mapy) a nějaké commandy. Stunika jsem zase snad nikdy neviděl že by někomu s něčím pomáhal. Server je úžasný, ale od té doby co odešla starší komunita (xenzed, Satanist, Deeg atd.) a odešel z A-teamu Jirsa, server šel ke dnu. Edit k odpovědi: Xenzed, Satanist a Deeg ty hráče jsem vyjmenovával a myslel jsem tím dobu, když oni byly aktivní. Důvod proč nick PonozkaVeVyvaru nikdy nebyl na serveru je jednoduchý. Nick jsem si vymyslel abych zůstal jako anonym.

Odpověď od Ananaso-Manie | 1.19.2

Úpravou recenze došlo ke smazání odpovědi.. Kdo jsi jsem si již vyhledal podle IP adresy. Stále si stojím za tím, že dokud nepřijde konkrétní stížnost přes discord nebudu nic řešit. Stará komunita - xenzed - problémový hráč (opakovaná duplikace, obcházení trestu, zničení desítek cizích residencí), satanist - udělal si vlastní server, kterému se stejně nevěnuje, deegalvao - občas se ukáže na discordu. Pokud ti tedy chybí xenzed tak tě zklamu, ale jeho chování netoleruji.

Richard__GG ,

2.4.2021

Nevím tento server mě moc nezaujal nevěděl jsem kde začít co dělat
jediný co jsem tam udělal jsem si udělal barák a pak jsem šel hrát na jiný server
asi nebude špatný ale mě moc nenadchl

Odpověď od Ananaso-Manie | 1.19.2

Přímo na spawnu je postava nazvaná Základní příkazy, která tě přesměruje na /faq kde jsou popsány nějaké příkazy a otázky s odpověďmi případně /menu

Herobrinex100 ,

13.3.2021

Mega super server, určitě se připojte

TheDominikCZ ,

20.2.2021

Pozitiva:
-Velmi dobrá ekonomika
-Pohodový a-team
-Dobré pluginy a celkové nastavení serveru
-Nejlepší server :)

Negativa:
-žádné

xenzed_og ,

28.11.2020

Jsou tady dobrý meče t;3

Drigr ,

14.11.2020

Nejlepší český server.

MaTZejko ,

6.11.2020

Nejlepší server s nejlepším ATeamem a super komunitou která nesnáší MaTZejka, no prostě ráj na zemi.

asasin ,

29.8.2020

nejlepší smp server s nejlepším a-teamem

zkazenejnerd123 ,

17.8.2020

Asi nejlepší server na kterým jsem kdy hrál je tam příjemná komunita,aktivní A-team co vždy pomůže a slimefun. Na serveru hraju skoro půl roku a pořád mě to tam baví.

MeLix ,

14.8.2020

Nejlepší survival server. :)

leosmares ,

14.8.2020

super server, mnohem prijemnejsi ateam nez na tech toxickych velkych serverech, kde jim jsou hraci vite kde, slimefun, neni tu inflace, server na kterym si minecraft poprve za dlouhou dobu zase uzivam