Servery

Recenze

Hodnocení

4.8/5

21 recenzí

5
4
3
2
1
 Doporučováno hráči

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

TIGER_ALLY ,

25.05.2024

Podľa mňa je to najlepší server ktorý som kedy hral. Síce mám málo peňazí ale dá sa. Ale strašne ma štve že nemôžem vlastniť tretiu resku.

Gl1tch ,

16.05.2024

Všechno je perfektní až na to že jsem 5krát dostal Ban

Qwejzi ,

21.04.2024

nejlepší server na světě ja ho hrju uš 2 dny a jsem rad že ho hraju a fakt rad bi jsem si chtěl stat Helperem sice mi je jenom 11 ale snat jo

Majak159 ,

08.04.2024

originální a custom věci a custom světy na serveru je hodně zábavy taky mně ještě zaujalo jak jsou owneři serveru humorní také mně zaujalo uptady a také musím pochvlálit po tom co byl vyhlášen helper nábor aktivita at-teamu se výrazně zlepšila třeba slovenskyujo a tak dál jsou strašně aktivní a každému co nejvíc pomůže a málo kdy se stane že žádný admin (helper) nebude na serveru

marek6123 ,

06.04.2024

nejlepsi server na svete

ReturnQn ,

24.02.2024

Výborný server na to si s kamarády či sám oddechnout na survivalu, kde najdete mnoho unikátních, ale i klasických věcí.

oTokyo ,

22.02.2024

miluju, miluju, MILUJU. Justice for BadHub❤️🫶🏻

zucky ,

20.01.2024

Skvělej server! -Překvapivě přátelskej Admin-team, kterej zpívá na přání -Speciální Bossové a VEVERKY! -Bouchání na dveře -Nelegální látky -Zodík

Tomiiicek128 ,

20.01.2024

Server je moc super a komunita též vážně doporučuji.

Jakum11 ,

20.01.2024

Musím vám říct, že Badhub je pro mě prostě neuvěřitelný server! Custom světy, co tam mají, jsou naprosto dokonalým způsobem, jak oživit hru. Každý nový svět je jako nové dobrodružství, plné výzev a míst, která jsem ještě nikdy neviděl. Věřte mi, není to jen o tom, co znáte z klasického Minecraftu. A teď k tomu nejlepšímu - costume itemy! To je něco, co jsem vždycky hledal. Můžu si konečně upravit postavu podle svého gusta a vyjádřit svoji jedinečnost. Je to takový cool způsob, jak se odlišit od ostatních hráčů a vyčnívat v davu. Když se procházím světem s mým vlastním stylizovaným skinem, cítím se prostě jako celebrita Minecraftu! Ale víte, co je na Badhubu nejlepší? Ta komunita! To nejsou jen hráči, to jsou moji kámoši. Všichni jsou tak přátelští a ochotní pomoct. Nikdy jsem na serveru nezažil nic než pozitivní energii a vstřícnost. S těmito lidmi to prostě není jen o hraní, je to o sdílení zážitků a tvorbě společných vzpomínek. Celkově vzato, Badhub je prostě bomba! Custom světy, costume itemy a úžasná komunita - tohle je místo, kde jsem našel svoji Minecraftovou domovinu. Takže, co čekáte? Připojte se a zažijte tenhle neuvěřitelný svět s námi! S pozdravem, a přáním hezkého dne přeje nejlepší helper, @Jakum11

Looserko ,

20.01.2024

Pre tých čo nerád čítajú dlhé texty tu mám skrátenú verziu:

  • každý mesiac parkour event o 250 KČ
  • super server
  • pekné lobby
  • super vybalancovaný a zábavný server, pretože sa zdvíha obtiažnosť tým ako progressujete a zlepšujete sa
  • friendly a-team a majitelia
  • super komunita ak sa nechovas ako blbec
  • ak hľadáte originálny server tak BadHub je určite správne miesto
  • custom bossovia, dropy a hlavne leveling system je unikátny
  • mohol by som písať dllllho ale lepšie bude, keby si sami skúsite zahrať na BadHube, neoľutujete.

Dlhšia verzia:
Určite by som tomuto serveru dal 10/10. Toto hodnotenie neberte ako meat riding, ale myslím si, že viem čo hovorím, pretože na BadHube hrám od dňa, čo sa spustil. Od úplného začiatku som bol v úžase, čo si tento server pre mňa pripravil. Veľkým prekvapením pre mňa určite boli custom itemy, pekný resource pack, bossovia, boss arény, krásne lobby a samozrejme nemôžem vynechať komunitu na tomto serveri, bez ktorého by BadHub nebol BadHubom.
(môj názor - nestačí mať super server, keď je plný toxic detí čo ti kazia herný zážitok (ehm ehm qplay) a náladu pri hraní, komunita je dôležitým aspectom tiež).
Určite boli aj temné chvílky, ale to je normálne. Server každým dňom napreduje dopredu a som zvedavý, čo sa z neho vyliahne.
Zatial peace,
Looserko

Odpověď od BadHub.cz

Velmi si vážíme tvé odezvy! <3 Moc nás těší, že tě hraní u nás nepřestává bavit a uděláme vše pro to, aby se ne tomto faktoru nic nezměnilo! Ještě jednou děkujeme za celý Team BadHub.cz <3

Janeviemdal ,

15.01.2024

Mega najetý server ty kks, hraju tam nonstop už od začátku a jsem asi hodně závislý, dokonce i karpální tunely se mě boji kvůli tomu jak farmim...

Odpověď od BadHub.cz

Mohu potvrdit, že karpální tunel se před tebou naprosto schoval a má z tebe veliké obavy! Děkujeme za krásné hodnocení! <3 S pozdravem, Zodiik!

TomasBuzz ,

29.12.2023

Super server, jsem asi trošku závislí :D

Odpověď od BadHub.cz

Děkujeme! To vypadá na první zdravou lidskou závislost <3

bnthedev ,

14.12.2023

Líbí se mi custom světy a custom itemy. A samozřejmě hezký resourcepack! 5/5 :)

Odpověď od BadHub.cz

Moc děkujeme! Takovéto odezvy si moc vážíme <3

adamhajdu ,

02.12.2023

Fakt super server, doporučuji se kouknout na ten server a viškúšeť všetky minihry fakt super mc.badhub.cz

Odpověď od BadHub.cz

Děkujeme za milou recenzi! Jsme rádi, že se ti u nás líbí <3

Chlebicek_ytb ,

02.12.2023

5/5 prostě nejlepší server Zodík,Foxík,Regen - majtelové jsou to borci . A-T je taky super . Custom Areny , bossové , PŘIJDE NA BADHUB!

Odpověď od BadHub.cz

Děkujeme mnhokrát! Každá taková recenze nás moc těší <3