Servery

Chill-Games | 1.19.x

Hodnocení

4.8/5

32 recenzí

5
4
3
2
1
 Doporučováno hráči

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

PudlHraje ,

24.07.2022

Příjemní A team, zajímavé pluginy, dobrá komunita. Ale zkoncilo mi permanentní V.I.P. což je Divný

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤ Ohľadom zmiznutia vášho permanentného VIP si vytvorte ticket na našom discorde, kde to môžeme vyriešiť.

Jonathan7CZ ,

22.07.2022

Very good server miluju a-teamu, dobrá komunita

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

Gabku ,

15.07.2022

Vyborne pluginy, dobre komunita, pekne nastavenia servru napr tab, shop

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

maxylian ,

15.07.2022

Good survival server, vyborne eventy, pekne postavene lobby

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

oliverbob ,

15.07.2022

Dobry A-Team, skvele odmeny z crate, dobry svet generovany

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

barythomas ,

15.07.2022

Vyborny server, dobra generacia sveta, dobra komunita

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

Pylda05 ,

14.07.2022

Skvělý server, krásná generace světa, skvěl komunita, skvělý AT. Prostě nejde nic vytknout. SKVĚLÝ SERVER :)

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

Dominik12888 ,

14.07.2022

good specialní příroda enchanty atd. takže za me 5 hvezd

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

Berttymore ,

14.07.2022

je do dobry server generace a slimefan

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

Crunchy_boy_ ,

14.07.2022

Super server, Dobrý A-Team, zaslúžil by si veľký HYPE :D

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

KATARINA000 ,

14.07.2022

je to najlepší server na svete odporučam každemu.

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

r3xo8_svk ,

14.07.2022

Je to Najlepší server a aj dobrý survival. aj Dobrý A-Team.

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

PepegaCraft ,

14.07.2022

Kam se hrabe trenend.. TOHLE JE BEST!!

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

jelen22 ,

14.07.2022

Dokonalej server.. Příjemný ateam, zejmena dejsirizek, ktery vam rad se vsym poradi. doporucuji vsem si tu zahrat, neni to jen survival, je vylepseny o spousty veci jako napr. auta nebo landy, nebo muzete i s nekym valcit!!! je to tu mnohem lepsi nez trenend, zaslouzilo by si to tu vic hracu

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

JikRa811 ,

14.07.2022

Server mohu hodnotit pouze pozitivně s dobrou komunitou. Taky bych pochválil přístup majitele k serveru. Rozhodně doporučuji

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

__Hanziii_ ,

14.07.2022

Zdravím, na tento server som prišiel pred rokom a pol ako normálny hráč, na servery sa mi zapáčilo a tak som sa rozhodol serveru pomôcť aj inak a to tak že budem pomáhať hráčom ako Helper, postupne som sa prepracoval až na Hlavného Helpera, síce som potom odišiel na nejakú chvíľu, ale na to obdobie spomínam len v dobrom, vzhľadom na komunitu, a úžasného majitela (nikto0001) ktorý ako som sám nato prišiel dáva do servera 100% zo svojho voľného času a stále sa snaží server zlepšiť, fixnúť chyby atď. na server som sa zase vrátil po asi 3 mesiacoch a som zato rád, veľmi mi chýbalo to príjemné prostredie zo strany A-T a hráčov. Taktiež samozrejme veci ako špec. armory, bossovia atď. Takže server osobne doporučujem, už len kvôli kolektívu a veľa zaujimavým pluginom vďaka ktorým vás hranie len tak rýchlo neomrzí ! Prajem všetkým príjemné hranie a hlavne nech sa zabavia a užijú si hranie u nás =)

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu od nášho dlhodobého helpera ❤

Viktor ,

13.07.2022

Skvělé, baví mě to tady

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

Simiksmile ,

13.07.2022

Parádní server, je tady fajn vedení a milí lidi

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

Badirak ,

13.07.2022

Luxusní server, baví mě hrát v super komunitě

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

Rentlax ,

13.07.2022

MEGA SERVER, jenom je tu občas málo hráčů tak není moc skym si povídat když všichni sou starý

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

SajmonDev ,

12.07.2022

Good survival server, vyborne eventy, dobra komunita, vlastne postavene lobby

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

AlekiHraje ,

12.07.2022

Super server, dobre komunita,A-Team, dobre pluginy napr. auta, svet

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

kocicak ,

12.07.2022

velmi dobry server ,velmi dobre sa mi na ňom hra je to zabava

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

Toncek1568 ,

12.07.2022

je to super server se skvělými přídavky

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤

FlopyyX666 ,

12.07.2022

super server dobre pluginy

Odpověď od Chill-Games | 1.19.x

Ďakujeme za recenziu ❤