Servery

Recenze

Hodnocení

3.7/5

13 recenzí

5
4
3
2
1

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

Adarth ,

28.11.2023

Server beží na kvalitnom hostingu a tomu dokazuje minimálne lagovanie na serveri, s ktorým som sa ja ešte nestretol. Výborné herné doplnky, vyladené detaily. Čo sa týka AT tak som čakal, že nebudú v HT deti ale tak na aktivitu a dozor hráčov stačí, len aj ten vek poukazuje na reprezentáciu a kvalitu servera. Za mňa výborná komunita, ktorú som dlho nevidel. :-)

Zdragi ,

14.08.2023

Jako bývalý člen týmu vám sem něco napíšu. Server kvalitativně velice dobrý nikdy nebyli lagy ani takové věci, minihry taky dobré. Ale chtěl bych něco napsat ohledně toho jak to tam někdy funguje, takže pokud chcete vyhrát nábor doporučuji si udělat dobré kontakty ve vedení, příklad Patusky která vyhrála nábor, čistě náhodou byla asi výborná kamarádka paní majitelky, protože poté máte i šanci si obhájit lépe bany, dáme si příklad zase Patusky která dostala ban za rasismus a poté si praktický vybrečela unban u majitelky. No a ještě něco jsem přidám, ten H tým co tam teď je tragický až na dvě výjimky jinak je to banda ignorantů a zase si udělali kontakty ve vedení a čistou náhodou to opět vyhrají. A tohle je konec této recenze:) Zdragi

maTThew288056 ,

06.08.2023

jednoduše... mají v AT guláš, mnoho lidí v AT si dělá co chce, je to takový ten styl že rádi profesionální ale realita je jinde ale to se dá pochopit od dětí, eventeři neumí vůbec nic a z velké většiny se to dá říct i o builder týmu... dříve bych doporučil a teď pokud se chcete naštvat tak také :D

malejkopecek1 ,

28.03.2023

Úžasný server, přátelský admin team (včetně mě :D). Na serveru je spousta věcí, které jen tak někde nenajdete. Doporučuji :)

Anonymous_2 ,

28.03.2023

Velmi špatný server. Helper team není vůbec dobrý, to co psal Hrnek je pravda. sice na serveru hraji jen měsíc ale toto mi opravdu zkazilo dojem

Lexmont_sk ,

28.03.2023

Ako miestny eventer doporučujem čo niektory píšu zas až tak pravda není napríklad ten matthew… JA A NIC NEVIEM?! tvl to by som tam už eventer nebol rok more. Priateľský AT super komunita kopa srandy a vyplnenie voľného času :-) Ako hráč s origo mc a eventer dávam tomu 10 lemonov🍋 / 10 lemonov🍋

Hrnek ,

28.03.2023

Nemam slov, server byl dobry ale posledni dobou co predvadi majitelka serveru je opravdu vrchol. Doslova dava mute za pravdu a jeste nadrzuje sve "bff" a nesouhlasi s tim ze je rasisticka ani nevim zac co Dal bych 5/5 ale toto?! To tak max 1/5 Server bych doporucil ale myslim si ze ted bych ho radsi nedoporucil

MishuGw3 ,

22.01.2023

kvalitní server , dobře propracovaný super a-team najdete zde všechno žádné P2win VIP nemá buhvý jaké výhody :) takže podpoříte server získate nějaké výhody ale nebude to až tak uplně Eze což je fajn a zabavý to na delší dobu :) rozhodně Doporučuji za mě + VIP + Denní odměny + Hlasovací odměny + hráčské shopy no prostě super :) pokud nezkusíš nezjistíš