Servery

Midnightmc.cz - 1.16.3-1.19.X

Hodnocení

4.2/5

16 recenzí

5
4
3
2
1

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

Iraxks ,

27.04.2022

Mega good mc server

Wenca_ ,

16.04.2022

Komunitu zde bohužel tolik neznám, ale pokud nevím co dělat, rozhodně jdu na tento server zaskákat nějakej ten parkour co tam mají, survival opět nevypadají zle. S Admin, helper i builder teamem jsem se zatím nesetkal.... nemohu ohodnotit.

ellie ,

26.01.2022

Skvělý server plný dobrodružství, Ateam který vždy rád poradí a pomůže,čekají na vás spoustu úkolů a skvělá komunita.

Maras3k ,

25.01.2022

Výborný server, skvěle propracovaný od nejdůležitějších věcí po ty největší detaily, skvělá komunita i A Team. CaveBlock je moc originální a super nápad, ještě jsem to nikde jinde neviděl a OneBlock byl a vždy bude Výborný, proběhl skvělý update, takže být hráčem co hledá server tak se připojím na play.midnightmc.cz !!!

vaskop ,

18.01.2022

nejlepší cb který de najít

boGObest2 ,

18.01.2022

Server sám o sobě je dobrý ale některý AT je k ničemu upřímně je vulgární a neumí řešit krytyku. Oni porušovat pravidla můžou ty ne spravedlnost jak nwm co

janko2301 ,

05.01.2022

Tento server je velmi povedený Hrál jsem na jednom z největších serveru a musím říct že ochota ateamu je až překvapující Velmi dobré zpracování serveru akorát mi chybí denní odměny Toť vše (denní odměny nejsou samozřejmostí)

aalleexx123 ,

28.12.2021

Najlepší server. Baví ma je tam velmi dobrá komunita a aj A-TEAM.

NetherFish ,

28.12.2021

Recenze je mířená k oneblocku, caveblock vůbec nehraji. Nechci nějak kazit hodnocení, ale server začíná být strašně P2W, pokud chcete jako F2P hráč nějak uspět a někam to dotáhnout chce to tam hrát od rána do večera bez přestávky. Pokud hrajete na serveru a nejste na jejich discordu přijdete o hodně důležitých informací, což si myslím že by tak být nemělo. Odstranění vote party bedny bylo dost nepříjemné a náhrada v podobě pinata party je strašná blbost. F2P hráč který zde začne nově hrát bude mít strašně dlouho problém se někam dostat. Z mého pohledu ve zkratce : Server je fajn, ale zaměřuje se v podstatě jen na hráče které do hry dají peníze, jako jasný je to logický, ale nemyslím jsi že by měli kašlat i na hráče kteří zde chtějí hrát a nechtějí do toho dávat svoje peníze. Jedná se o můj osobní názor, na serveru hraji a i když už někde jakožto F2P hráč jsem, je těžké si pro mě vydělat peníze. Snažím se aspoň plnit questy ( /quests ) ale ty peníze za to jak je většina questů těžka jsou velmi mizerné. Ale A-team je zde příjemný což je aspoň jedno velké plus.

Adam123 ,

28.12.2021

Musím doporučit tento server je tam velice kvalitní AT team který vám se vším poradí hráči který se vším pomůžou a jsou moc hodní už tam hrají asi rok a na žádném jiném serveru nehraju !

TheFenixTheReal ,

28.12.2021

Tento server je úžasný jak dělá pokroky je to super server pořád mně baví , super komunita s A-teamem

daverin369 ,

28.12.2021

Na serveru hraji přes rok a pořád mě nepřestal bavit. Je zde oneblock a nový originální caveblock. Server není pay to win a má úžasně skvělou komunitu hráčů i A-teamu.

Odpověď od Midnightmc.cz - 1.16.3-1.19.X

Moc děkujeme za recenzi :)

dominik4Games ,

28.12.2021

Určitě doporučuji, super server, fajn komunita, aktivní a spolehlivý AT... Určitě se připojte, budou rádi. (Je to nejlepší server, na kterém hraji) Určitě doporučuji. d4G

Odpověď od Midnightmc.cz - 1.16.3-1.19.X

Moc děkujeme za recenzi :)

EDAM ,

03.12.2021

Je to mega dobrý server, skvělá komunita a A-TEAM, oneblock, caveblock i minihry. Dávám 10/10 .

Odpověď od Midnightmc.cz - 1.16.3-1.19.X

Moc děkujeme za recenzi :)