Servery

Recenze

Hodnocení

4.7/5

106 recenzí

5
4
3
2
1
 Doporučováno hráči

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

Richardzz2195 ,

23.02.2024

Výborný server miluju ho jeden s mála serveru s přátelkými lidmi dobrych miniher a hlavně survival. Doporučuji 5* A ají AT taky super komunita ❤️

reusred ,

22.02.2024

málo lidí ale jinak je server v poho

afgent007 ,

09.02.2024

Úžasný server s úžasným admin Teamem

adameks1 ,

30.01.2024

Nejlepší server, co znám. V roce 2016 tam byla velká aktivita a spoustu miniher, které již postupně vymizely. Je tomu velká škoda. Členové Admin-Teamu se tam taky už různě prostřídali, ale není se čemu divit, je to velká zodpovědnost. A každého to časem omrzí. :) Server Minicraft mám rád, ale aktivita na serveru se prohnula k bodu mrazu, stejně jako RandomJmenovo streamy. To byl jediný držák, co to tak nějak ty lidi ještě donutilo zapnout Minecraft, a hrát na tom serveru nějak pravidelně. :)

trojakova_ ,

23.01.2024

Je to super server ale nechápu proč jste mi dali ban ;)

Germoneyx ,

22.01.2024

Super server miluju jejich OneBlock a komunitu na něm

DavidHD007 ,

17.01.2024

Super server určitě se přijďte podívat :)

Jonasdragon11 ,

01.01.2024

Server supr baví mě od roku 2021 :)).

steylorx_ ,

26.12.2023

tenhle server je moje srdcovka hraju na nem uz od mych 6 let coz je neskutecny vsichni se tam pojdte podivat prosim! play.minicraft.cz<3

sarinkalove ,

17.12.2023

tento server je až moc dobrý

FyfelCZ ,

09.12.2023

tento server je TOPKA proste 10/10 a mel by byt mezi TOP 3 server na svete no a co bych jeste dodal proste 10/10 jak uz sem rikal :)

wojstr ,

30.11.2023

Server je velice dobrý server je tu dobrá komunita, hráči si navzájem pomáhají prostě doporučuji si zahrát tento server.

carpetr1 ,

30.11.2023

Velice doporučuji minimálně server zkusit. Skvělá komunita i dobře vybraný admin tým. Jediná věc kterou bych změnil je častější reset těžebního světa v Netheru a Endu.

RoyalReality ,

19.11.2023

Server je dobrý, nejvíce se mi asi líbí rozdělení creativu na Fun a Build (taky na Funu trávím nejvíc času). Jen mě mrzí, že už tu není tolik hráčů, co dřív. :)

Grimesy_ ,

18.11.2023

Nejlepší server. Doporučuji.

lucinka8562_cz ,

13.11.2023

tento server mam dost rada a nejakou dobu sem na tomto severu s prateli a mam ho dost rada dekuji za tento server

younickmane ,

09.11.2023

hezky server moc se vam povedl:D

Toshiroi ,

06.11.2023

Za mě pěkný server, propracovaný, jen mi přijde zbytečné mít *minihry* které nikdo nehraje, na serveru bych osobně nechal minihry jako SkyBlock, Survival, OneBlock, Creative.

ElFortniteCZ ,

02.11.2023

Skvělá komunita skvělí admini skvělí spawn a nikdy tam neumřeš nudou vždycky mužeš dělat cokoliv jineho nebo jit na jinou minihru což se vyplatí

cutered1529 ,

25.10.2023

Skvělý server i komunita 100% doporučuji

rudoarmejec ,

01.10.2023

Fakt supr server, doporučuji. Nahráno už přez 110 hodin. Pořád by to ale chtělo něco málo doladit.