Servery

VindeMiatriX (♣v.1.18.x♣)

Hodnocení

5/5

9 recenzí

5
4
3
2
1

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

DanVMX ,

16.11.2021

Za mě jeden z těch lepších serverů :D Za 10 měsíců své existence na serveru (a 8 měsíců jako Helper) jsem nezažil, že by si někdo někdy stěžoval. Dle mého jsou mí Spoluhelpeři a ostatní z A-Teamu vždy ochotni pomoc i přes to, že je to sebehorší a sebetěžší problém. Ani Buildeři však neotálejí a staví pro hráče velkolepé stavby v podobě spawnu/lobby či parkouru. Určitě 10/10 Danů doporučuje! :D

Wertix_Qwerty ,

6.5.2021

na serveru hraju už přes rok a zažil jsem tam toho fakt hodně a stále se tam rád vracím kdykoliv přes den :D

Odpověď od VindeMiatriX (♣v.1.18.x♣)

♥ my si to nesmierne vážime :)

ojo ,

18.3.2021

Výborny server

Odpověď od VindeMiatriX (♣v.1.18.x♣)

a najlepší hráči ♥

gungino ,

2.2.2021

Super server, super komunita, A-team je milý a trpezlivý, časté eventy. Odporúčam začať tam hrať, oplatí sa to.

Odpověď od VindeMiatriX (♣v.1.18.x♣)

Ďakujeme za tvoju reakciu :)

C00kieGames ,

27.1.2021

Super server. Kúpil som si rank VMX aby sa mi lepšie hralo... Odporúčam aj ostatným hráčom :D

Odpověď od VindeMiatriX (♣v.1.18.x♣)

Ďakujeme za hodnotenie :)

KoziNozka ,

14.9.2020

Netřeba slov, přijďte si zahrát a sami uvidíte. Za mě super AT, super lidi a sem tam otravná moucha, jako všude jinde co si přijde jen zaprovokovat. Admin Team s rozumem. za mě úplně TOP survival. Doporučuji :)

Odpověď od VindeMiatriX (♣v.1.18.x♣)

Ďakujeme za hodnotenie :)

vojo ,

22.8.2020

super server

Odpověď od VindeMiatriX (♣v.1.18.x♣)

Ďakujeme za hodnotenie :)

EleajtVMX ,

20.8.2020

Nejlepší survival server, který jsem mohl najít. Server má super AT. Doporučuji lidem, kteří chtějí hrát survival a mít u toho klid.

Odpověď od VindeMiatriX (♣v.1.18.x♣)

Ďakujeme za hodnotenie :)

Martz1n ,

14.5.2020

Krásný server, supr AT. Trochu mě štve že tam je poměrně málo hráčů. A občasné lagy ale to se přetrpět. Velice pěkný server dávám 5stars :)

Odpověď od VindeMiatriX (♣v.1.18.x♣)

Ďakujeme za hodnotenie :) od vtedy sa zlepšil server, zmenil hosting a pracovalo na zlepšeniach.. v momentálnej situacií je server plne stabilný