Servery

WarfareMC.eu

Hodnocení

4.7/5

294 recenzí

5
4
3
2
1
 Doporučováno hráči

Sdělte ostatním svůj názor

vyžaduje přihlášení

Sky_mucq ,

26.06.2022

Velmi zajímavý server, má mnoho výhod oproti ostatním serverům, až na omezení výběrů typu her (sf, surv,ob...), Úžasný ATeam, super komunita. Server si zaslouží větší aktivitu, je škoda, že tam dobrý server za den spojí pouze 100 a méně hráčů. Určitě doporučuji si zde zahrát.

XopoSK ,

08.05.2022

(Som lenivý písať dlhe správy tak som si troška pomohol) Začal som hrať na tomto serveri koncom novembra 2021, dozvedel som sa o tomto serveri z Mesiaca, takže som tam začal hrať o niečo skôr, a potom som tam nehral, ale hoci som dostal čiernu listinu na jednom nemenovanom serveri, pretože majiteľ sa chcel zbaviť nášho klanu SpaceSF, musel som nájsť nový server. A kvôli Kurovi, ktorý stále posielal niečo z vojny, som začal vojnu so slizom. Takže myslím, že to je všetko. Počas času, keď som tu hral, som sa dozvedel viac o serveri: 1) Skvelá komunita, nie je to dosť veľké, ale hrá tam pekný počet hráčov, takže s ním môžete niekedy písať v chate, pretože :D ani nehrám, aj na nezhodách, ak tam niekedy chcem písať s ľuďmi a je to skvelý pocit. (o tom, že tam posielame Aleš gify s niekoľkými ľuďmi, o ktorých sa nebudeme hádať), a čo je najdôležitejšie, je tu náš starý otec Mišuda. :3 2) Riešenia AT a lístkov. Aj keď som v tom čase napísal niekoľko lístkov asi 2 alebo 3, mohli ste vidieť, ako AT spolupracuje navzájom v lístku, čo je to, čo by mal každý server obsahovať. Cool adminteam, ktorý nemá medzi sebou žiadne problémy a cool rieši každý problém, niekedy mimo pracovnej doby. Napísali mi späť po chvíli, naozaj to netrvá dlho a keď to tak je, adminteam nemá čas, niekedy nie je ľahké sledovať server, keď niektorí majú svoje starosti atď. Takže s ním nemám žiadny problém, len skvelý adminteam. 3) Vlastníkom servera je Mirayi_ to všetci vieme. Ale je skvelý? Samozrejme, áno, či je chorý alebo má nejaké starosti, neustále sa snaží urobiť prvý a posledný pre server, dokonca chatuje v chate a s niektorými má dokonca čas vyjadriť sa na ich nezhodnom serveri. Môžete vidieť, že sa zaujíma o hráčov a rád s ním hrá po prípade. :D 4) P2W server? Tento server takmer vôbec nie je P2W, ale každý server je nejakým spôsobom P2W buď trochu alebo dokonca extrémne, napríklad takýto VIP má vo svojom obchode veľa veľkých výhod, určite stojí za to kúpiť, potom sú tu niektoré obmedzené kľúče, kozmetika atď. Ale dá sa získať zadarmo, ak sa o to pokúsite trochu. :) Na rozdiel od niekoľkých serverov (na jednom som bohužiaľ hral), takže tento server je len trochu P2W, niekedy existujú súťaže o Dragon Key napr. 5) Minihry? Na serveri nájdete Komunitné mapy, Slimefun Survival, Survival 2 bez slizu, Oneblock a Survival SMP, ktoré sa veľa nehrá, tieto minihry sú skvelé a majú tam svoju originalitu a kreativitu, za tých pár stoviek hodín vás to bude baviť a existujú aj niektoré ďalšie aktualizácie, takže odporúčam začať hrať teraz a byť pripravený, a budete ho musieť pestovať. :D 6) Záver: Určite je tu niečo, čo som zabudol napísať, ale som veľmi šťastný za tento server a som rád, že je tu s nami, našiel som tu nových ľudí, dozvedel som sa viac o serveroch, ale stále sa mám čo učiť o tomto serveri, pretože to určite nie je všetko. Byť vami, takže aspoň vyskúšam server, môžete tam získať nových priateľov, aby ste boli šťastní za to, že tam hráte, aby ste si užili hru a atmosféru okolo vás, a skvelý adminteam, ktorý sa vám snaží pomôcť s vaším problémom. To je všetko a dúfam, že tento server bude fungovať ešte dlho! <3 - ImSam_NoLifer, nečuduj sa, prečo nemám tento nick, nemôžem sa dostať k tomu účtu. Xd

Axetol ,

06.05.2022

Server je super! Hraju to docela dlouho a pořád mám věci v plánu co udělat. Tenhle server nemá chybu.

Matulo7 ,

05.05.2022

Super server najlepší na svete best of best server.Fakt doporučujem

M_axino_ ,

05.05.2022

Najlepší server na ktorom som kedy hral <3333333333

pajusakCZ ,

03.05.2022

super lidi rychlá pomoc když je potřeba

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

RealSamuelkaCZE ,

02.05.2022

Na tomhle serveru jsem začal hrát zhruba na konci listopadu 2021, o tomhle serveru jsem se dozvěděl od Moona, takže jsem tam začal hrát i o něco dřív, a pak jsem tam nehrál, ale ačkoliv jsem na jednom nejmenovaném serveru dostal blacklist kvůli tomu, že se nás majitel chtěl zbavit našeho SpaceSF clanu, tak jsem si musel najít nový server. A kvůli Kurovi, který furt něco z warfaru posílal, tak jsem začal na warfaru a to slimefunem. Takže asi k tomu.. Za tu dobu co tu hraju, tak jsem se o serveru dozvěděl víc: 1) Skvělá komunita, na to že není úplně velká ale hraje tam pěkný počet hráčů, tak se s něma dá psát v chatu někdy kvůli tomu se ani nevěnuju hře :D, taktéž na discordu, když chci tak si tam občas s lidma napíšu a je to skvělej pocit. (o tom, že si tam s pár lidma posíláme Aleše gify se nebudeme vyhadřovat ehm), a hlavně je tam náš děduško Misuda. :3 2) AT a řešení ticketů. Ačkoliv jsem za tu dobu napsal pár ticketíku asi 2 nebo 3, tak šlo vidět jak AT mezi sebou spolupracuje v ticketu, což je to co by měl obsahovat každej server. V pohodě adminteam, který mezi sebou nemá problémy a v pohodě řeší každej problém, někdy i mimo pracovní dobu. Na ticket mi po chvíli odepsali, reálně to netrvá dlouho a když už jo, tak adminteam nemá čas někdy občas není lehké uhlídat server, když někteří mají svoje starosti atd.. Takže s něma nemám jakýkoliv problém, prostě skvělý adminteam. 3) Majitel Majitelem serveru je Mirayi_ to snad všichni víme. Ale je skvělej? Samozřejmně, že ano ať už je nemocnej nebo má nějaké starosti, furt se snaží dělat pro server první a poslední, dokonce si i pokecá v chatu a s některýma má i čas do voice na jejich discord serveru. Jde vidět, že se zajímá o hráče a rád si s něma po případě zahraje. :D 4) P2W server? Tenhle server není skoro vůbec P2W ale každý server je nějak P2W ať už trochu nebo až extrémně, třeba takové VIP má spoustu skvělých výhod na jejich storu, určitě se vyplatí nakoupit, pak už tam jsou nějaké limitované klíče, kosmetiky atd.. Ale dá se to získat zdarma, když to budete trochu tryhardit.. :) Narozdíl od pár serverů (na jednom jsem bohužel hrál), tak je tento server jenom fakt trochu P2W, občas bývají i soutěže o Dragon Klíč např.. 5) Minihry? Na serveru můžete najít Komunitní mapy, Slimefun Survival, Survival 2 bez slimefunu, Oneblock a Survival SMP, který se moc nehraje, tyhlety minihry jsou skvělé a mají tam i svoji originalitu a kreativitu, na těch pár stovek hodin vás to zabaví, a mají přijít i nějaké další updaty takže už doporučuju začít hrát teď a být připraveni, než potom a budete to muset farmit. :D 6) Závěr: Určitě je něco co jsem zapomněl napsat, ale za tento server jsem hodně spokojenej a jsem rád, že tady s náma je, našel jsem tu nové lidi naučil jsem se o serverech víc, ale stále se mám o tomhle serveru co dozvídat, protože určitě to není všechno. Být váma tak si ten server aspoň zkusím, dokážete si tam získat nové kamarády být rádi za to, že tam hrajete užívat si tu hru a atmosféru kolem vás, a skvělej adminteam, kterej se vám snaží pomoct při vašem problému. To je asi vše, a doufám že tenhle server ještě hodně dlouho poběží! <3 - ImSam_NoLifer, nedivte se proč nemám tenhle nick nejde se mi na ten účet dostat. xD

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za velice obsáhlou recenzi <3 Jsem rád, že se ti u nás líbí a nevidíš v našem serveru až tak velký P2W. Doufám, že i v budoucnu budeš mít stejný názor <3

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

MatanGamer ,

02.05.2022

Super server podle mě nejlepší server na cz/sk

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

ZaxSK ,

02.05.2022

Skvelí server musím pochváliť, parádna komunita a tak isto aj A-team , slimefun na výbornej úrovni a tiež aj ostatné minihry.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

kavamen ,

02.05.2022

vyborny server. admin team vzdy dokaze pomoct :D

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

Martz1n ,

02.05.2022

Skvělý server, super komunita. AdminTeam bez chyb.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

ADYNOADYNO ,

02.05.2022

Najlepší server ktorý poznám je tam milá komunita a je tam veľa vecí ktoré môžete robiť. Veľmi sa mi páči. :D

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

ten_Neviditelney ,

02.05.2022

Skvělá komunita, skvělý Admin team a skvělé minihry :D.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

JapaneseCucumber ,

01.05.2022

Server je fajne, dost lidí, se kterými si pokecáte. AT bezva. Prostě super.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

vvojtaa ,

01.05.2022

Server prostě top, není co dodat.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

_DonScoobii_ ,

01.05.2022

Bol som nespokojný, s týmto majiteľom /Mirai/ Lebo sa mi nepáči jeho prístup ku veciam .. preto tento server hodnomtím .. jednou známkou.. S pozdravon ~ _DonScoobii_

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi, i když je to 1 hvězda <3 Pokud se ti můj nelíbí přístup k některým věcem, stačí se na to někde vyjádřit a podám na to vysvětlení, proč to tak mám.

p1ticko505 ,

01.05.2022

5 hvězdiček. Server je super je to i pro warez a bedrock…takže někdy klíďo i když nejsem doma. Hrávam tam většinou slime fun survival to mě baví nejvíc je to super mám tam dobrý věci i ufo a raketu a podobně, AT reaguje velmi rychle akurát teď je mínus pro mne ale to neni chyba serveru ale u mne jsem warez a ted si pujdu koupit origo mc a stratim ty hodiny atď…ale jinak velmi super!doporučuji určitě! Velmi rád vás tu uvidím a uvidíme když se napojíte :)

Odpověď od WarfareMC.eu

Nemusíš se bát, že o vše přijdeš! Na Discordu si můžeš požádat o převod účtu na nový nick, který bude patřit tvému originálnímu Minecraftu!

AloneJesus ,

01.05.2022

Už tu hrám pár dní.. a nemôžem sa sťažovať.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

xEneess ,

01.05.2022

dříve jse mhrál oneblock ale už se všechno opakovalo tak mě to přestalo bavittak jsem zašel na survival a hej... celkem fajnovka

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

AngelicaRiddleS ,

01.05.2022

Povedený server, příjemný majitel i at team. Líbí se mi přidané věci a jsem ráda, že na druhém survivalu není slimefun, aspoň je jiný. Těším se na nové dungeony, ale podle toho co ukazoval Mirayi se dost bojím XD. Ale rozhodně tento server stojí za to. Možná sem tam at team není aktivní, někdy na tikety to trochu dýl trvá, ale jinak super a těším se na další vylepšení

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3 Snad přineseme s aktualizacemi něco, co vás bude bavit.

81GB ,

01.05.2022

Už tu hrajem cez rok, a môžem povedať že tento server sa furt zlepšuje. v Adminteame sú schopný ľudia. Komunita je niekedy otrávna ale! furt tam sú dobrý ľudia. :D WarfareMC je fajn.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3 Tak vždy není komunita perfektní xd

Progamerz ,

01.05.2022

Velice podevený minecraft server s plug-in,hraju ho velmi často AT skvělej dobrá komunita rozhodně doporučuji zahrát.

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3

David___Gamerr ,

01.05.2022

Hrozně super server, mají promyšlené dobře textury crates a pluginy. spawn mega supr čupr . doporučuji

Odpověď od WarfareMC.eu

Děkujeme za recenzi <3